ANKARA ÇANKAYA KAMPÜSÜ

Uluslararası standartlarda, nitelikli eğitim Ankara’da

Gökkuşağı Koleji Ankara Çankaya kampüsü, geniş fiziksel ve sosyal imkânları ve uluslararası standartlarda eğitimiyle yeni öğrencilerini bekliyor.

En güncel teknolojik olanaklarla donatılmış kampüs, öğrencilerin bilişsel, fiziksel, kültürel ve sosyal olarak bir bütün halinde gelişmesi için gereken tüm imkânları bünyesinde barındırıyor.

Ankara Çankaya kampüsünde neler var?

• Öğrenci merkezli dengeli eğitim
  • Ulusal ve uluslararası program seçenekleri
  • Çift yabancı dil eğitimi
  • Yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi
  • STEM ve robotik kodlama eğitimi
  • Kariyer gelişim programı
  • CAP etkinlikleriyle çok yönlü eğitim
  • YKS ve LGS hazırlık çalışmaları
  • Kapsamlı laboratuvarlar
  • Sanat ve spor alanları
  • Gelişmiş eğitim teknolojileri

Bilgi Talep Formu

Uluslararası eğitim, kampüslerimiz ve kayıtla ilgili tüm detaylar için formu doldurun, sizi arayalım!

Göndere bastığınızda Kişisel verilere ilişkin Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onay Metnini kabul etmiş sayılırsınız.

Gökkuşağı Koleji, öğrenci merkezli dengeli bir eğitimle barışçıl bir dünya yaratmak için sorgulayan, bilgili, kendine güvenen, dürüst, evrensel değerler ve evrensel düşünceyle donatılmış yaşam boyu öğrenen bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Analitik, eleştirel, yaratıcı ve etik düşünen, duyarlı, öz güvenli ve inisiyatif alan bireyler yetiştirmek için uluslararası eğitim programları uygular. Her öğrencinin kendi potansiyelini keşfedebilmesi için farklı alanlar açar.

Öğrencilere; çok dilli, yenilikçi, sosyal olarak proaktif, küresel topluluğun sorumlu üyesi olarak üretken küresel bir vatandaş olmaları için ilham verir. Öğrencilerin kendi milli ve manevi değerlerine sahip olmalarını destekleyerek farklı değer ve bakış açılarına sahip insanlara karşı saygıyı benimseyecek öğrenciler yetiştirir.

Bilgi Talep Formu

ANKARA ÇANKAYA KAMPÜSÜ

Uluslararası standartlarda, nitelikli eğitim Ankara’da

Gökkuşağı Koleji Ankara Çankaya kampüsü, geniş fiziksel ve sosyal imkânları ve uluslararası standartlarda eğitimiyle yeni öğrencilerini bekliyor.

Ankara Çankaya kampüsünde neler var?

• Öğrenci merkezli dengeli eğitim
  • Ulusal ve uluslararası program seçenekleri
  • Çift yabancı dil eğitimi
  • Yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi
  • STEM ve robotik kodlama eğitimi
  • Kariyer gelişim programı
  • CAP etkinlikleriyle çok yönlü eğitim
  • YKS ve LGS hazırlık çalışmaları
  • Kapsamlı laboratuvarlar
  • Sanat ve spor alanları
  • Gelişmiş eğitim teknolojileri

STEM; Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik alanlarında yoğun eğitimi ifade eder. STEM eğitimi tüm yaş gruplarındaki (okul öncesi eğitimden, doktora sonrası eğitimlere kadar) formel ve enformel eğitimleri kapsar.

STEM çalışmalarını destekleyenler, mühendislik eğitiminin diğer alanlar içine katılarak daha da yaygınlaştırılmasını, mühendislik eğitimine daha erken yaşlarda, hatta ilkokul çağında başlanması gerektiğini savunmaktadırlar.

Yeni fikirlere yol açan yaratıcılığı ve pratik zekayı teşvik eder. Öğrencilerin bilgiyi farklı disiplinlere aktarmalarına ve dayanıklılık oluşturmalarına yardımcı olur. Sınıflarımız, öğrencilerin gelecekteki meslekleri için sahip olması gereken eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi 21. yüzyıl becerilerine sahip olmalarını sağlıyor.

Gökkuşağı Koleji öğrencileri kodlama eğitimi ile 21.yy becerilerini geliştiriyor ve karşılaştığı herhangi bir probleme sistematik yaklaşabilmeyi öğreniyor.

stem removebg preview

Öğrenci Hayatı

go204136kkusagi koleji bannerv2

Sayılarla Gökkuşağı Koleji

Farklı Milletten Öğrenci

Farklı Milletten Öğretmen

2.000+

ÇANKAYA – GÖKKUŞAĞI KOLEJİ

Alacaatlı Mah. 4835 Cad. No: 16 Çankaya ANKARA

0312 481 66 66 – 0536 593 89 41

ankara@cis.gokkusagi.k12.tr

“Dünya Okulu Olmak Vizyonu” ile yola çıkan Gökkuşağı Koleji, eğitimde mükemmelliği hedeflemiş, ulusal ve uluslararası düzeyde hem sosyal alanlarda hem de kültürel alanlarda 21. yüzyılın liderlerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır.