BEYLİKDÜZÜ ÖZEL OKUL

BEYLİKDÜZÜ KAMPÜSÜ

CAMBRIDGE INTERNATIONAL OKUL KODU: TR072

BEYLİKDÜZÜ ÖZEL OKUL Fiyatları

Gökkuşağı Koleji Beylikdüzü kampüsünde, dünyanın en prestijli okullarının ortak programı olan Cambridge programı uygulanarak uluslararası standartlarda bir eğitim verilmekte ve bu eğitim yaklaşımı, her öğrencinin kendi benzersiz yeteneklerini keşfetmesine ve bu yetenekleri en üst düzeyde kullanmasına olanak sağlayan CAP (Creativity-Activity Program) ile bütünleştirilmiştir. Ayrıca, STEM ve robotik kodlama eğitimleri verilerek öğrencilere problem çözme ve teknolojiye hâkim olma gibi beceriler kazandırılır.

Videoyu oynat
Bilgi Talep Formu

Kontenjanlar, kayıt ücretleri ve diğer tüm detaylar için formu doldurun, sizi arayalım.

Bilgi Talep Formu
Anaokulu
backpack
LİSE

Beylikdüzü Kolej

Kampüs Olanakları

ETKİNLİKLERİMİZ

Güncel başarı, duyuru, haber ve etkinliklerimizi instagram akışımızdan öğrenin.
Daha fazlası için instagramdan takip etmeyi unutmayın.

Beylikdüzü  Gökkuşağı Koleji olarak ilkokul kademesi Drama Cap'i öğrencilerimizin tiyatro gösterisi.

Beylikdüzü Gökkuşağı Koleji olarak ilkokul kademesi Drama Cap`i öğrencilerimizin tiyatro gösterisi. ...