Uluslararası Kaynaklar ve Platformlar

JStor

Dünyanın en büyük online jurnallerini içeren JSTOR’un Secondary Schools koleksiyonunu genç yaşta alim olmak isteyen öğrencilerimizin kullanımına açtık. Koleksiyonla öğrencilerimizin dinamik bir platform üzerinde çok geniş alanlardaki bilimsel içerikleri kullanmalarını, keşfetmelerini ve üretkenliklerini artırmalarını sağlayarak; araştıran, keşfeden ve bilimsel düşünen öğrenciler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. JSTOR’un 50 farklı bilimsel alandaki arşivleri, 150 ülkede 7000’den fazla kuruluş ve Türkiye’de 85 üniversite tarafından kullanılıyor.

Your Learning Place

100.000’den fazla içeriğe sahip olan The Project Umbrella, tüm dünyada 25’ten fazla ülkede başarıyla kullanılmaktadır. Birçok farklı metodolojik yaklaşıma tam uyum sağlayan platformun sunduğu hizmetler sayesinde öğretmenlerimiz, öğrencilere ödev verip sonuçlarını hızlı bir şekilde görebilmektedir.

ÖN BİLGİ FORMU

yTeach

Dijital dünya ile etkileşim Gökkuşağı Koleji olarak, yüksek alitede öğretim ve öğrenim kaynakları sunan yTeach dijital platformu İngilizce, İspanyolca illerinde uluslararası Fen Bilimleri ve Matematik müfredatlarında öğrencilerimize sunuyoruz. Teach, Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika kıtasında hizmet veren, dünya lideri eğitim yazılımcısı, öğrenme teknolojisi ve içerik geliştiricisidir.

Follett Library

Dünyanın Kütüphanesi.. Amerikan devi, kütüphane eğitim materyalleri sağlayıcısı Titlewave-Follett Library Resources ile yaptığımız anlaşma ile öğrencilerimizin her an ulaşabilecekleri,  engin bir e kütüphane oluşturduk.

New Scientist

Yaklaşık 1 milyon okuyucuya ve 3 milyon online kullanıcıya sahip dünyanın 1 numaralı bilim ve teknoloji haberlerini içeren NewScientist, online magazin ile öğrencilerimizi bilimsel haberler ve makaleler içinde sıra dışı bir serüvene sürüklüyoruz.

The Association For Science Education

ASE (The Association for Science Education) Excellence in Teaching and Learning Science… Britanya’nın en büyük bilim eğitimi birliği üyesiyiz.

Raz-Plus

Raz-Plus Your Digital Personalized Blended Reading Programme… Kitap kurtlarının dijital hikaye kitaplığı.