LGS HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Gökkuşağı Koleji öğrencileri, ortaokul eğitimlerinden itibaren “Liseye Geçiş Sınavı” için çalışmalarına yoğun olarak başlarlar. Öğrenciler bu çalışmalar ile psikolojik olarak da sınava alışır ve stressiz bir şekilde dönemi atlatmaları hedeflenir. 3. ve 4. sınıfta okuduğunu anlama ve sayısal-sözel mantık geliştirme çalışmaları ile başlayan hazırlıklar 5. ve 6. sınıflarda sarmal bir sistem şeklinde devam etmektedir. 7. sınıfta ise artık sınav sürecine psikolojik hazırlıklar eşlik etmektedir. Akran mentörlüğü, uzman psikolog seminerleri ve LGS sunumları ile öğrenciler 8. sınıflarla birlikte sınava hazırlanma sürecine aktif olarak katılım sağlamaktadır.

LGS HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Mezun Yorumları