BAHÇELİEVLER KODU : 049978

OLİMPİYAT ÇALIŞMALARI

Gökkuşağı Koleji’nde olimpiyat ekipleri kurulur. Olimpiyat çalışmaları ile öğrencilerin sahip oldukları temel bilgi ve yeteneklerini kullanarak üst düzey becerilerini ortaya çıkarmaları hedeflenir. Bu hedef doğrultusunda dersleri de günlük hayatla ilişkilendirerek hayatlarının bir parçası haline getirilir.

Sene başında belirlenen olimpiyat takımlarıyla yıl içerisinde yoğun bir çalışma yapılır. Bu yoğun çalışmaların ödülü olarak yarışmalarda madalyalar ve uluslararası sertifikalar kazanmak da öğrenci ve Gökkuşağı Koleji tarafından kıvançla karşılanır.

Takımlar, hafta içi düzenli olarak ekstra olimpiyat dersleri ile Matematik, Fen, Bilgisayar ve İngilizce olimpiyatlarına hazırlanır. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazanılan madalyalar ve dereceler birer gurur kaynağı olmasının yanında, önümüzdeki yıllarda gelecek başarıların da bir göstergesidir.