BAHÇELİEVLER KODU : 049978

CAP YENİLİKÇİ PROGRAM

Gökkuşağı Koleji, öğrencilerinin kültürel, sosyal ve sportif açıdan eksizsiz gelişmesi ve kendini keşfetmesi için CAP Programını oluşturdu. Öğrenciler, CAP Programı, yani Creativity-Yaratıcılık, Activity-Aktivite, ile yenilikçi beceriler kazanıyor. Bu kazanımlar doğrultusunda hayata her şekilde hazırlanıyorlar. Dünyada kendilerine her alanda, en çok da Yenilikçi CAP Programı ile yeteneklerini açığa çıkaracakları alanlarda kolayca kanıtlıyor, bu şekilde başarılar elde ediyorlar.

CAP YENİLİKÇİ PROGRAM

Creativity (Yaratıcılık)

Öğrencinin yaratıcılığını açığa çıkaracağı tüm aktivitelerdir. Öğrencinin potansiyelinin keşfedilmesi ve doğru yöne yönelmesi geleceği için oldukça önemlidir. Gökkuşağı Koleji’nde uygulanan ‘’CAP Programı’’ sayesinde çocuklar çoğu sanat ve teknoloji alanında her an kendini keşfeder, dener ve yaratıcılığını doğru alanda kullanırlar.

Activity (Aktivite)

Öğrenciler bu süreçte odaklanma, iş birliği, takım çalışması ve sosyal becerileri öğrenirler. Yeni bilgi ve becerilerle birlikte özgüven ve yetenek duygusu kazanırlar. Doğa temelli öğretim ile de farklı öğrenme tarzlarına ve zekâlarına hitap ederler. Sosyal konularda kendilerini keşfederler.