İZMİR ÇİĞLİ KAMPÜSÜ

Uluslararası standartlarda, çok yönlü eğitim İzmir Çiğli’de

Gökkuşağı Koleji İzmir Çiğli kampüsü, ortaokul ve lise kademelerinde uluslararası standartlarda eğitimi ve yüksek donanımlı kampüsüyle yeni öğrencilerini bekliyor.

İzmir Çiğli kampüsünde neler var?

• Öğrenci merkezli dengeli eğitim
  • Ulusal ve uluslararası müfredat seçenekleri
  • Çift yabancı dil eğitimi
  • Yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi
  • STEM ve robotik kodlama eğitimi
  • Kariyer gelişim programı
  • CAP etkinlikleriyle çok yönlü eğitim
  • YKS ve LGS hazırlık çalışmaları
  • Kapsamlı laboratuvarlar
  • Sanat ve spor alanları
  • Gelişmiş eğitim teknolojileri

Bilgi Talep Formu

Uluslararası eğitim, kampüslerimiz ve kayıtla ilgili tüm detaylar için formu doldurun, sizi arayalım!

Göndere bastığınızda Kişisel verilere ilişkin Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onay Metnini kabul etmiş sayılırsınız.

Gökkuşağı Koleji İzmir Çiğli Kampüsü, sahip olduğu özellikleriyle uluslararası eğitim standartlarına uyum sağlayarak öğrencilerin gelişimine, becerilerine, geleceğine ve başarılarına büyük değer katma amacıyla tasarlanmıştır. Öğrencilerin akademik süreçlerinde sıklıkla kullandığı derslikler, bilişim, fen ve STEM laboratuvarları en güncel teknolojilere uyumlu olacak şekilde oluşturulmuştur. Sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda da öğrencilerin en iyi koşullarda gelişebilmesi için tüm fiziksel imkânlara sahip olan Çiğli Kampüsü, uluslararası eğitimlere ev sahipliği yapmaktadır.

Bilgi Talep Formu

İZMİR ATAŞEHİR KAMPÜSÜ

Uluslararası standartlarda, çok yönlü eğitim İzmir Çiğli’de

İzmir Çiğli kampüsünde neler var?

• Öğrenci merkezli dengeli eğitim
  • Ulusal ve uluslararası müfredat seçenekleri
  • Çift yabancı dil eğitimi
  • Yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi
  • STEM ve robotik kodlama eğitimi
  • Kariyer gelişim programı
  • CAP etkinlikleriyle çok yönlü eğitim
  • YKS ve LGS hazırlık çalışmaları
  • Kapsamlı laboratuvarlar
  • Sanat ve spor alanları
  • Gelişmiş eğitim teknolojileri

STEM; Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik alanlarında yoğun eğitimi ifade eder. STEM eğitimi tüm yaş gruplarındaki (okul öncesi eğitimden, doktora sonrası eğitimlere kadar) formel ve enformel eğitimleri kapsar.

STEM çalışmalarını destekleyenler, mühendislik eğitiminin diğer alanlar içine katılarak daha da yaygınlaştırılmasını, mühendislik eğitimine daha erken yaşlarda, hatta ilkokul çağında başlanması gerektiğini savunmaktadırlar.

Yeni fikirlere yol açan yaratıcılığı ve pratik zekayı teşvik eder. Öğrencilerin bilgiyi farklı disiplinlere aktarmalarına ve dayanıklılık oluşturmalarına yardımcı olur. Sınıflarımız, öğrencilerin gelecekteki meslekleri için sahip olması gereken eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi 21. yüzyıl becerilerine sahip olmalarını sağlıyor.

Gökkuşağı Koleji öğrencileri kodlama eğitimi ile 21.yy becerilerini geliştiriyor ve karşılaştığı herhangi bir probleme sistematik yaklaşabilmeyi öğreniyor.

stem removebg preview

Öğrenci Hayatı

go204136kkusagi koleji bannerv2

Sayılarla Gökkuşağı Koleji

Farklı Milletten Öğrenci

Farklı Milletten Öğretmen

2.000+

Çiğli – GÖKKUŞAĞI KOLEJİ

Yeni Mahalle, Eski Havaalanı Cd. No: 117 Ataşehir, Çiğli – İZMİR

izmir@cis.gokkusagi.k12.tr

“Dünya Okulu Olmak Vizyonu” ile yola çıkan Gökkuşağı Koleji, eğitimde mükemmelliği hedeflemiş, ulusal ve uluslararası düzeyde hem sosyal alanlarda hem de kültürel alanlarda 21. yüzyılın liderlerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır.