Uluslararası Kariyere Açılan Kapı: Lisede Çift Diploma

Lisede çift diploma almak dünya çapında seçkin üniversitelerde eğitim alma şansını artırıyor ve uluslararası bir kariyerin kapılarını aralıyor. Uluslararası bilinç, üstün dil yetenekleri ve 21. yüzyıl becerilerini kazandıran IB diploması ve kültürel değerlerini benimsemesine yardımcı olan Milli Eğitim Bakanlığı diploması ile öğrenciler köklerine bağlı dünya vatandaşları olmaya bir adım daha yaklaşıyor.

Çift Diploma Nasıl Alınır?

IB okullarından mezun olan öğrenciler lisede çift diploma alma şansını yakalıyor. Uluslararası Bakalorya Organizasyonu’nun lise 11. ve 12. sınıfları kapsayan IB Diploma Programından mezun olan öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı diplomasının yanında dünyada 2000’i aşkın üniversite tarafından tanınan IB diplomasına da sahip oluyor.

Gökkuşağı Koleji bir IB Dünya Okuludur.

Çift Lise Diplomasının Avantajları

IB diplomasına sahip olan öğrenciler eğitim programının üstün niteliklerinden kaynaklanan yeteneklerle birlikte üniversiteye geçişte ve tüm hayatları boyunca işlerine yarayacak birçok avantaj kazanır.

Çift lise diplomasının avantajlarından bazıları;

• Dünyanın seçkin üniversitelerine kabul şansı
  • Türkiye’deki bazı vakıf üniversitelerinde burs fırsatı
  • Yurt dışındaki üniversitelerde bazı derslerden muaf olma, yıl atlama şansı
👉 Okumaya devam edin;  Çankaya’da Özel Okul Arayanların Yeni Adresi

Lisede çift diploma almak isteyenler Gökkuşağı Koleji’nin IB Diploma Programı hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Formu Doldur Eğitim Kataloğu Mailine Gelsin

Göndere bastığınızda Kişisel verilere ilişkin Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onay Metnini kabul etmiş sayılırsınız.

Önerilenler

Cagimizda Spor
GenelSpor Akademisi

Çağımızda Spor