Neden Gökkuşağı Koleji?

Nitelikli, donanımlı, uluslararası standartlarda bir özel okul arayanlar için çeyrek asırlık deneyimiyle en güvenilir adres Gökkuşağı Koleji. Türkiye genelinde 6 kampüste eğitim veren kolej, 18 farklı milletten öğretmen, 47 farklı milletten öğrenciyle çok kültürlü bir eğitim ortamı sağlıyor.

Uluslararası Eğitim

Gökkuşağı, uluslararası standartları tam anlamıyla sağlayabilmek için dünyanın en seçkin okullarının ortak programı Cambridge eğitimi ve IB eğitimini uyguluyor. Hem akademik, kültürel ve sosyal anlamda bütün bir gelişim sağlıyor hem de öğrencileri yabancı dilde üst düzey seviyelere ulaştırıyor.

Ayrıca çift yabancı dil eğitimiyle öğrencilerde evrensel bakış açısını ve entelektüel birikimi güçlendiriyor. Hem eğitim programları hem de kültürel çeşitliliği sayesinde öğrencilerde uluslararası bilinç geliştirerek köklerine bağlı dünya vatandaşları yetiştiriyor.

Geniş Fiziksel İmkânlar

Kampüslerin yaşayan mekânlar olarak tasarlandığı Gökkuşağı Koleji‘nin tüm şubelerinde fizik, biyoloji, STEM gibi çeşitli alanlara özgü kapsamlı laboratuvarlar, müzik, dans gibi sanat ve okçuluk, koşu parkuru gibi spor alanları, organik tarım sınıfı ve geniş kütüphaneler bulunuyor.

👉 Okumaya devam edin;  Gökkuşağı Koleji Alacaatlı Kampüsü

Kolej, öğrencinin sürekli gelişen teknolojilere uyum sağlayabilmesini, onları aktif ve verimli bir şekilde kullanabilmesini amaçlıyor. Bu bağlamda STEM ve Robotik Kodlama derslerine büyük önem veriyor. Aynı zamanda kapsamlı laboratuvarlar ve gelişmiş eğitim teknolojilerini kullanarak 21. yüzyılın ihtiyaç duyduğu akademik ve teknolojik becerileri geliştiriyor.

Çok Yönlü Gelişim

CAP yenilikçi program kültür, sanat ve spor etkinlikleri ile öğrencilerin kültürel, sosyal ve sportif açıdan eksiksiz gelişmesi ve kendini keşfetmesini sağlarken bir yandan da iletişim, takım çalışması, eleştirel ve yaratıcı düşünme gibi kabiliyetlerini besliyor.

CAP ile öğrenciler buz pateninden blockchain’e, bateriden hip hop dansa uzanan geniş bir yelpazede 43 branşta kültür, sanat, spor, bilim ve dil faaliyetleri yürütüyor.

Ulusal ve Uluslararası Başarılar

Gökkuşağı Koleji öğrencileri bilişim, matematik, İngilizce ve spor olimpiyatlarında birçok başarıya sahip. Aynı zamanda Gökkuşağı öğrencileri, Birleşmiş Milletler’in öğrenciler için İngilizce tasarlanmış bir simülasyonu olan MUN’da birçok Özel Mansiyon, Gelecek Vaadeden Delege, En İyi Delege, Sıra dışı Delege, Yüksek Takdir Ödüllerini ve En İyi Okul Kupası’nı kazanmıştır.

👉 Okumaya devam edin;  Teknoloji Bağımlılığı Nedir?

Gökkuşağı öğrencilerinin bazı başarıları;

• Ulusal ve uluslararası matematik olimpiyatlarında 280 madalya
  • Bilgisayar olimpiyatlarında 25 uluslararası, 39 ulusal madalya
  • Cambridge Assessment English Uluslararası Yabancı Dil Sınavlarında her yıl 200’ün üzerinde başarı sertifikası

Sınava Hazırlık Çalışmaları

Gökkuşağı Koleji’nde yüksek nitelikli eğitim programlarının yanında YKS ve LGS hazırlık süreçleri için yoğun çalışmalar yürütülüyor. Etüt ve soru çözüm saatleri, deneme sınavları, ek dersler gibi uygulamalarla akademik hazırlık yürütülürken motivasyon etkinlikleri, rehberlik çalışmaları gibi uygulamalarla psikolojik hazırlıklar sürdürülüyor.

Psikolojik Destek

Sınav hazırlıkları dışında da rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri titizlikle yürütülüyor. Öğrencinin bilişsel, duygusal ve sosyal olarak kendini geliştirmesi amacıyla hem bireysel görüşmeler hem de grup etkinlikleri yapılıyor. Öğrencilerin yaşadığı sorunların giderilmesi dışında yaş gruplarına göre potansiyel sorunlar tespit edilerek yapılan önleyici çalışmalar ve öğrencilerin güçlü yönlerini geliştiren destekleyici uygulamalar bulunuyor.

Beklentilerinizden fazlasını bulabileceğiniz bir özel okul olan Gökkuşağı Koleji; İstanbul’da Ataşehir, Bahçelievler, Bahçeşehir ve Beylikdüzü’nde, Ankara Çankaya’da ve İzmir Ataşehir’de donanımlı kampüsleri ve uzman kadrosuyla yeni öğrencilerini bekliyor.

👉 Okumaya devam edin;  Gökkuşağı Koleji Beylikdüzü Kampüsü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Formu Doldur Eğitim Kataloğu Mailine Gelsin

Göndere bastığınızda Kişisel verilere ilişkin Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onay Metnini kabul etmiş sayılırsınız.

Önerilenler

Cagimizda Spor
GenelSpor Akademisi

Çağımızda Spor