İstanbul’da Özel Okul Denince Akla Gelen İlk Seçenek

İstanbul’da özel okul denince akla gelen ilk seçeneklerinden biri: Gökkuşağı Koleji.

Gökkuşağı Koleji 1997’de İstanbul Güneşli’de kurulmuştur ve kuruluşundan bugüne kadar eğitimde mükemmelliği hedefleyen misyonuyla eğitim vermektedir.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplam 6 kampüsüyle Gökkuşağı Koleji öğrencilerin geleceklerini düşünerek gelişmiş olanaklar sunmaya devam ediyor.

Gökkuşağı Koleji’ni seçmek için nedenler;

1. Yılların Birikimi

25 yıllık tecrübesini öğrencilerine aktaran Gökkuşağı Koleji 18 farklı milliyetten nitelikli eğitmenleriyle bugüne kadar 6000 mezun vermiştir. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise dönemindeki öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun eğitim programları ve alanında uzman nitelikli kadrosuyla sürekli gelişim anlayışıyla ilerliyor.

2. Uluslararası Programlar

Gökkuşağı Koleji aynı zamanda IB okulu ve Cambridge Dünya Okulu’dur. Çift yabancı dilli eğitimle öğrenciler yabancı dillerini daha fazla geliştirme fırsatı bularak dünya vatandaşı olmaları kolaylaşıyor.

3. Gelişmiş Modern Teknoloji

Her türlü teknolojik donanıma sahip kampüslerde öğrencilerin öğrenim süresinin kısalması ve bilgilerin kalıcı olması sağlanıyor. K12 sistemiyle veli, öğretmen ve öğrenci aynı çatı altında toplanabiliyor. Bünyesinde konferans salonları, laboratuvarlar, spor salonları ve atölyeler bulunduran Gökkuşağı Koleji akademik başarının yanı sıra kültürel ve bilimsel faaliyetleri de destekliyor.

👉 Okumaya devam edin;  Gökkuşağı Koleji Ankara Kampüsü

Bu özellikleriyle İstanbul’daki özel okullardan ayrılan kampüsleri şunlardır.

4. Kapsamlı Eğitim

Gökkuşağı Koleji, IB ve Cambridge programlarının yanı sıra STEM, IT, robotik kodlama eğitimleri de vererek çok yönlü bireyler yetiştirmeye çalışır. Dans akademisi, müzik akademisi, organik tarım sınıflarıyla öğrencilerin her anlamda gelişmesi hedeflenir ve ilgileri doğrultusunda yönlendirilir.

5. Birebir İlgi

Gökkuşağı Koleji, öğrencilerin akademik hayatlarındaki adımlarında daima arkasında durur ve doğru yönlendirmelerle amaçlarına ulaşmalarına yardım eder. Her öğrencinin farklı ve özel olduğunu bilerek her birine hak ettikleri değeri, ilgiyi verir. Bu sayede başarılı, özgüvenli, sorgulamaktan çekinmeyen, atılgan, üretken, duyarlı öğrenciler yetişmiş olur.

İstanbul’da özel okul arayanlar için Gökkuşağı Koleji’nin öne çıkan özelliklerini anlattık. Daha fazlasını öğrenmek isteyenler iletişim formu doldurarak detaylı bilgi alabilir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Formu Doldur Eğitim Kataloğu Mailine Gelsin

Göndere bastığınızda Kişisel verilere ilişkin Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onay Metnini kabul etmiş sayılırsınız.

Önerilenler

Cagimizda Spor
GenelSpor Akademisi

Çağımızda Spor