IB Programı Ücreti ve IB Programı

IB programı ücreti

Her kurumda farklıdır. Aynı zamanda bu değişiklikte öğrencinin kademesi de önemli olmaktadır. IB programı ücretleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

IB Diploması Alınca Ne Olur?

IB diploması alan öğrencilerin kariyerlerinde istedikleri yere gelmeleri bu diplomayı çoğu dünya üniversitesinin kabul etmesiyle daha kolay oluyor. Aynı zamanda iş hayatlarında da birçok yeni kapı açıyor ve rakiplerinden bir adım önde oluyorlar. Ayrıca çift yabancı dil eğitimiyle IB öğrencileri evrensel bir bakış kazanıyor.

IB Programı Ücretleri Nasıl Belirleniyor?

IB programı ücreti ve ödeme şekilleri kurumdan kuruma değişiklikler gösterebilir. Aynı zamanda bu değişiklikte öğrencinin kademesi de önemli olmaktadır. Ödemeler euro bazında alındığı için o anki döviz kuruna göre de değişebilir.

IB Kaç Yıl Sürüyor?

IB ilk yıllar programı anasınıfı ve ilkokul dönemini kapsarken IB diploma programı iki yıl sürmektedir. Bu iki yıl içinde öğrenciler çok yönlü olmayı, analitik düşünmeyi, küresel olaylara duyarlı insanlar olmayı öğrenirler ve entelektüel birikim kazanırlar.

IB Hangi Ülkelerde Geçerli?

IB programı; yurtiçi, İngiltere, Kanada, Amerika, Fransa, İspanya, İsviçre gibi pek çok Avrupa ve Avustralya üniversitelerinde geçerli. IB diploması uluslararası geçerliliğe sahip.

👉 Okumaya devam edin;  Çankaya’da Özel Okul Arayanların Yeni Adresi

IB Programı Kaçıncı Sınıfta Başlıyor?

9 ve 10. sınıfta IB hazırlık döneminden geçen öğrenciler 11 ve 12. sınıfta IB eğitimi alıp bu programdan diplomalarıyla mezun olurlar.

IB Programı ücreti hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Formu Doldur Eğitim Kataloğu Mailine Gelsin

Göndere bastığınızda Kişisel verilere ilişkin Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onay Metnini kabul etmiş sayılırsınız.

Önerilenler

Cagimizda Spor
GenelSpor Akademisi

Çağımızda Spor