Gökkuşağı Koleji Jr. NBA Liginde

GÖKKUŞAĞI KOLEJİ JR NBA LİGİNDE

Gökkuşağı Koleji Basketbol takımımız; NBA ve Basketbol için Destek ve Eğitim Vakfı işbirliği ile düzenlenen Jr. NBA liginde yer alıyor.

🇹🇷 Türkiye’nin basketbol alanındaki sivil toplum örgütü olan Basketbol için Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV), dünyanın önde gelen spor markalarından NBA ile yaptığı iş birliği anlaşması çerçevesinde BİDEV- Jr.NBA Ligi’ni düzenliyor.

Jr.NBA Ligi, 2021 yılındaki COVID-19 şartlarında dahi 28 ülkede, 100’den fazla şehirde, +35.000 oyuncu ve +2.300 okulun katıldığı gerçek bir küresel çocuk spor organizasyonudur. Jr.NBA Ligi’nin amacı, ilköğretim seviyesinde çocuklara sporu sevdirmek, aktif yaşamı hayatlarının bir parçası haline getirmek, sportmenlik, spor etiği, saygı, pozitif düşünme yeteneği gibi sporun özündeki değerleri aşılamaktır.

İletişim Formu

Gökkuşağı Koleji hakkında bilgi almak için aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Bilgi Kütüphanesi

özel okul kolej uluslararası okul international school