Fiyat ve Kayıt Kabul Şartları

Gökkuşağı Koleji, uluslararası programlarla 21. yüzyıl becerilerine sahip dünya vatandaşları yetiştirmeye kendini adamıştır. Gökkuşağı Koleji’nde eğitim birçok farklı disiplinden faydalanarak yürütülmektedir. Akademik eğitimin yanı sıra sanat, spor, bilim ve kültür alanlarıyla ilgili birçok etkinlik, donanımlı kampüslerde sürekli olarak düzenlenmektedir.

2022-2023 Öğrenim Ücreti

Gökkuşağı öğretmenleri, danışmanları, müdürleri ve yöneticileri tanışmak için sizleri bekliyor. Okulun eğitim süreçleri, fiziksel koşulları, sınıfları, etkinlikleri ve öğrenim ücretleri hakkında Gökkuşağı Koleji’nin temsilcileriyle görüşebilir, aklınızdaki tüm soruları sorabilirsiniz.

KampüslerKademeler
Ankara Çankaya

İstanbul Ataşehir

İstanbul Bahçelievler

İstanbul Bahçeşehir

İstanbul Beylikdüzü

İzmir Ataşehir

Ortaokul -Lise

Ek Hizmetler

Gökkuşağı Koleji’nde öğrenimin yanı sıra yemekhane, etkinlikler, servis ve etüt çalışmaları gibi hizmetler de bulunmaktadır.

Üniforma

Gökkuşağı Koleji üniformaları, öğrencilerin gün boyu fiziksel aktiviteler esnasında rahat hareket edebilecekleri formlarda tasarlanarak cildin nefes alması ve terlemenin önlenmesi amacıyla yüksek kaliteli, doğal malzemelerle üretilmiştir.

Yemekhane

Gökkuşağı Koleji’nde öğrencilere sunulan tüm yemekler en iyi kalitede ve bir çocuk için gerekli besin değerlerini taşıyacak niteliktedir. Öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak besinler, doğru menülerle eşleştirilerek servis edilmektedir.

Servis

Gökkuşağı Koleji servislerinde öğrencilerin güvenliği birinci önceliktir. Yüksek güvenlik tedbirleri alınan ve uzman personelin eşlik ettiği donanımlı araçlarda öğrencilerin okula geliş-gidişlerinde güvenli ve konforlu ulaşım sağlanır.

Etkinlikler

Gökkuşağı Koleji’nde öğrencinin gelişimi kültür ve sanattan spora, bilim ve doğadan kişisel gelişime her alanda nitelikli etkinliklerle desteklenir. Okul bünyesinde düzenlenen her etkinlik akademik takvimle entegre bir şekilde yürütülmektedir.

Uluslararası eğitim programları, kampüslerimiz ve fiyatla ilgili tüm detaylar için formu doldurun, sizi arayalım!