Özel Ortaokul

Uluslararası eğitim programları, kampüslerimiz ve ücretlerle ilgili detaylı bilgi almak için formu doldurun, sizi arayalım!

Özel İlkokul

İLKOKUL – GÖKKUŞAĞI KOLEJİ

Gökkuşağı Koleji ilkokul öğrencileri, eğitim dönemleri boyunca gelecekleri için kusursuzca hazırlanıyorlar. Çift yabancı dil eğitimi, yeteneklerini ortaya çıkaracak akademik çalışmalar, STEM ve robotik kodlama eğitimleri ile uluslararası düzeyde gelişiyorlar. Bu çalışmaların yanında da sanat ve spor akademisi aktiviteleri ile psikolojik ve fiziksel olarak gelişiyorlar. Her yönden hayata hazırlanan öğrenciler, dünyaya açılan özgüvenli nesiller olarak yetişiyorlar.

İLKOKUL – GÖKKUŞAĞI KOLEJİ

IB PYP İLKOKUL

Çift Yabancı Dil

Her gün 2 saat İngilizce ile haftada 2 saat İspanyolca eğitimi verilir.

Akademik Çalışmalar

Öğrencilerin ilgilendikleri alanlarda yeteneklerine göre yapılan çalışmalar.

Rehberlik Çalışmaları

Öğrencilerin potansiyelini gerçekleştirmeleri hedeflenir.

Dünya Vatandaşı Olmak

Evrensel ve milli değerlerine bağlı dünya vatandaşları yetiştirilir.

IT

Teknoloji kullanımı, tasarım, fen bilgisi ve matematiksel beceriler kazandırılır.

STEM Laboratuvarı

Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik alanlarında yoğun eğitimi ifade eder.

Satranç

Zihni, hayal kurma gücünü ve dikkati geliştirir. Çocuklara öz güven kazandırır.

Sanat Akademisi

Temelde yaratıcılığı ve küçük kas gruplarını geliştirmek hedeflenir.

Spor Akademisi

Spor faaliyetleri, kas gruplarını çalıştırır ve koordinasyon özelliklerini geliştirir.

Fen & Doğa Etkinlikleri

Bu etkinlikler motivasyonunu arttırır ve öğrenmeye karşı merak uyandırır.

Cambridge Eğitimi

Cambridge Eğitimi; dünya çapındaki üniversiteler ve şirketler tarafından kabul edilen bir eğitim serüvenidir.

IB İlk Yıllar Programı

Evrensel değerlere sahip olan IB PYP Eğitimi, global bilince sahip insanlar yetiştiren eğitim programıdır.

Mezun Yorumları

Kampüsler

Ankara Çankaya Kampüs

Ankara’daki ilk kampüs olma özelliğini taşıyan Ankara Çankaya kampüsü, uluslararası seviyede fark yaratacak eğitimlere ev sahipliği yapmaktadır.

Antalya Muratpaşa Kampüs

Antalya Muratpaşa Kampüsü, modern ve donanımlı bir eğitim ortamı sunarak öğrencilerine geniş bir akademik yelpaze ve sosyal aktiviteler sunmaktadır.

Bursa Özlüce Kampüs

Bursa Özlüce Kampüsü, öğrencilerine modern bir öğrenme deneyimi sunmakta ve sanat, spor ve bilim dallarında geniş imkanlar sağlamaktadır.

İstanbul Ataşehir Kampüs

İstanbul’daki en yeni kampüs olan İstanbul Ataşehir kampüsünde öğrenciler, teknolojinin en modern olanakları ile gelişimini sürdürmektedir.

İstanbul Bahçelievler Kampüs

Gökkuşağı Koleji’nin ilk yerleşkesi olan Bahçelievler kampüsündeki öğrenciler, Gökkuşağı’nın uluslararası eğitimdeki büyük tecrübesiyle yetişmektedir.

İstanbul Bahçeşehir Kampüs

Sosyal alanlarının ve bilimsel laboratuvarların çeşitliliğiyle öne çıkan Bahçeşehir kampüsünde öğrenciler, çok yönlü eğitimler almaktadır.

İstanbul Beylikdüzü Kampüs

Uluslararası eğitim programlarına ve donanımsal çeşitliliğe sahip Beylikdüzü kampüsü, 21. yüzyıl becerilerine sahip öğrenciler yetiştirmektedir.

İzmir Çiğli Kampüs

Gökkuşağı Koleji’nin İzmir kampüsü, 2023/2024 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmiştir.