Matematik Olimpiyatları

Ulusal ve Uluslararası 280 Madalya

Ulusal ve Uluslararası Matematik Olimpiyatlarında 280 Madalya!

Gökkuşağı Koleji olimpiyat ekipleri olarak amacımız; öğrencilerimizin sahip oldukları temel bilgi ve yeteneklerini kullanarak üst düzey becerilerini ortaya çıkarmak ve bu dersleri günlük hayatla ilişkilendirerek hayatlarının bir parçası haline getirmelerini sağlamaktır.

Sene başında belirlenen olimpiyat takımlarıyla yıl içerisinde yoğun bir çalışma yaparak, katıldığımız olimpiyat yarışmalarında madalyalar ve uluslararası sertifikalar kazanmaya devam ediyoruz.

Takımlarımız, hafta içi düzenli olarak ekstra olimpiyat dersleri ile Matematik olimpiyatlarına hazırlanmaktadır. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazandığımız madalyalar ve dereceler bizim için bir gurur kaynağı olmasının yanında, önümüzdeki yıllarda gelecek başarıların da bir göstergesidir.