IB PYP İlkokul Programı

051577

ÜMRANİYE IB PYP OKUL KODU

050982

Bahçeşehir, Bahçelievler ve Ümraniye kampüslerinde yetkili IB PYP Dünya Okulu olan  Gökkuşağı Koleji’nde İlk Yıllar Programı; birçok ulusal eğitim sisteminde yer alan, tüm insanlığın ve paylaştığımızın gezegenin farkında olarak daha iyi ve huzurlu bir dünya oluşturmaya yardımcı olan uluslararası bilince sahip insanlar yetiştiren eğitim programıdır. 3-12 yaş arasındaki çocuklar için anlamlı, ilgi çekici, güvenli öğrenme ortamını sağlayan bir öğretim sistemi ile yürütülür.

IB PYP’de erken yaşlardaki tecrübelerin, gelecekteki bütün öğrenmelerin temelini oluşturduğu kabul edilir.

IB PYP, bilginin tek başına yeterli olmadığı bir programdır. Bu nedenle okullarımızda, bilgi ile birlikte olması gereken kavram, beceri ve tutumların da geliştirilmesi hedeflenir. Evrensel değerler tüm dersler için olması gereken araçlardır.

Uluslararası bilince sahip insan ise IB öğrenen profilindeki özellikleri gösteren insandır.

Gökkuşağı Okulları olarak, dünyanın en seçkin eğitim organizasyonlarından biri olan uluslararası Bakalorya Organizasyonu IB’nin IB PYP İlk Yıllar Programı ile araştıran-sorgulayan, bilgili, düşünen, iletişim kuran, ilkeli, açık görüşlü, duyarlı, riski göze alan, dengeli ve dönüşümlü düşünen öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Bahçelievler Gökkuşağı İlkokulu ve Ümraniye Gökkuşağı İlkokulu 2019 yılından, Bahçeşehir Gökkuşağı İlkokulu ise 2018 yılından itibariyle IB PYP DÜNYA OKULU olmaya hak kazanmıştır. Bu sorumluluk ile dünyanın seçkin uluslararası okulları arasında yer almaktadır.

Kampüslerimizin Kodları:
Bahçelievler IB PYP Okul Kodu : 050981 – Bahçeşehir IB PYP Okul Kodu : 051577 – Ümraniye IB PYP Okul Kodu : 050982

ÖN BİLGİ FORMU

IB PYP Programlarındaki Statümüzü İnceleyin

Gökkuşağı Koleji IB PYP Okulu olarak dünyanın seçkin okulları arasında yerini aldı. Okulumuzun IB profilini incelemek için tıklayın.

Bahçeşehir Gökkuşağı İlkokulu PYP Tanıtım ve Politika Belgeleri

PYP Handbooks and Policy Documents of Bahçeşehir Gökkuşağı Primary School