Eğitim

Gökkuşağı Koleji eğitim içeriğine dair bilgi edinmek isteyenler için hazırladığımız bu özel sayfada, uygulanan uluslararası eğitim programları, yabancı dil eğitimi ve çok yönlü gelişimi hedefleyen yenilikçi eğitim programı hakkında bilgi alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilir veya kampüslerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Eğitimler

Gökkuşağı Koleji’nde öğrenim, uluslararası eğitim programları ile desteklenmektedir.

Gökkuşağı Kolejinde Eğitim

Gökkuşağı Koleji, uluslararası standartlarda, yüksek nitelikli ve çok yönlü bir eğitim sunar. Güçlü öğretmen kadrosu ve gelişmiş kampüs olanaklarıyla yenilikçi programları bir araya getirerek 21. yüzyılın liderlerini yetiştirmeyi hedefler.

Gökkuşaği Koleji logo egitim

IB Diploma Programı

IB Diploma Programı, dünyanın seçkin üniversiteleri tarafından tanınan, öğrenciye uluslararası bilinç, üstün dil yetenekleri ve 21. yüzyıl becerilerini kazandırmayı amaçlayan, yüksek nitelikli, uluslararası bir eğitim programıdır.

ib diploma logosu

IB ilk Yıllar Programı

IB İlk Yıllar Programı, 3-12 yaş arası çocuklar için uluslararası bir eğitimin ve uluslararası bir kariyerin temellerini atan, öğrencinin hayat boyu gelişimini sürdürmesi için ona öğrenmeyi sevdirmeyi hedefleyen, uluslararası bir eğitim programıdır.

ib primary years

Cambridge Eğitimi

Cambridge Eğitimi, dünyada 160’tan fazla ülkede 10.000’i aşkın okul tarafından uygulanan ve 1400’den fazla üniversite tarafından nitelikleri tanınan, öğrenciye üst düzey dil yetenekleri kazandıran, uluslararası bir eğitim programıdır.

cambridge school

Cap Yenilikçi Program

CAP programı yani Creativity-Yaratıcılık, Activity-Aktivite ile kültür, sanat, spor, bilim, teknoloji gibi alanlarda öğrencilerin yeteneklerini keşfetmesi ve geliştirmesi hedefleniyor.

caplogo egitim

Çift Yabancı Dil Eğitimi

Cambridge Assessment International Education (uluslararası eğitim) programına göre düzenlenen yabancı dil standartlarında, anasınıfından itibaren çift yabancı dil eğitimi verilir.

ciftyabancidil

Formu Doldur Eğitim Kataloğu Mailine Gelsin

Göndere bastığınızda Kişisel verilere ilişkin Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onay Metnini kabul etmiş sayılırsınız.