Edexcel Onaylı Merkez

Educational Excellence

Geride bıraktığı 21 yılda Matematik, Fen, Bilişim olimpiyatlarına ve yabancı dili Cambridge standartlarında veren Gökkuşağı Eğitim Kurumları, uluslararası öğrenime, bilime ve uluslararası bakış açısına odaklandı.

2012 yılında Pearson’ın yurt dışından gelen eğitmenlerinden eğitim alan öğretmenlerimiz ve gereklilikler bakımından sıkı bir şekilde denetlenen Gökkuşağı Koleji, 12 Eylül 2012 tarihinde eğitimde mükemmellik adı verilen Edexcel* (Educational Excellence) programının Türkiye’deki ilk onaylı merkezi oldu. İlkokul ve ortaokulda, ders sonrası yoğun ve mükemmel bir İngilizce içeriği, İngilizce Fen ve İngilizce Matematik desteği ile öğrencilerin lisede uluslararası üniversitelere geçişini kolaylaştıracak bir öğrenim sunuyor. Gökkuşağı Koleji, ders sonrası yaptığı çalışmalarla istekli öğrencilerini 5. Sınıf, 8. Sınıf, lise 10. Sınıftan sonra Edexcel sınavlarına sokuyor. Küçük yaşlarda uluslararası bir eğitim anlayışıyla sınavlara giren öğrenciler değerli sertifikalar ediniyor.

Edexcel, İngiltere merkezli bir müfredat geliştirme ve sınavlarını hazırlayıp uygulama kuruludur. Hem İngiltere’deki öğrenciler için hem de uluslararası ilkokul-ortaokul-lise–meslek yüksek okulları öğrencileri için müfredatlar yapar ve sınavlarını hazırlar. Uluslararası camiada ve üniversitelerde kabul gören bir sertifika ve diploma vermektedir.