Teknoloji Takımımız “Rainbow1” TEKNOFEST Finalinde / Our Technology Team “Rainbow1” qualified for the TEKNOFEST Final

Teknoloji Takımımız “Rainbow1” TEKNOFEST Finalinde

Our Technology Team “Rainbow1” qualified for the TEKNOFEST Final

17-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Finalinde Bahçeşehir şubemizden katılan Rainbow1 Takımı yaptıkları Robotlarını sergiliyorlar. Öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri Yusuf SEZİKLİ’ye Final Yarışmasında başarılar diliyoruz.

/ Rainbow1 team members of Bahçeşehir Gökkuşağı College are exhibiting their robots in the Final TEKNOFEST ISTANBUL Aviation, Space and Technology Festival Final took place between 17-22 September. We wish our students and their advisor Yusuf SEZİKLİ success in the Finals.

Proje / Project:

Yapay zeka ile öğrenebilen – İngilizce diyalog yapabilen, konuşan-Gösterilen herhangi bir yazıyı okuyabilen -Dans edebilen- Kinect ile hem vücut hareketleriyle hem ses ile kontrol edilebilen eğitim robotu ve yazılımı.

/ Their product is a robot and its software which can learn through artificial intelligence, can talk and read, dance and which can be controlled by body movements and voice.

Rainbow1 Takım Üyeleri / Rainbow1 Team Members:

8a-Taha Arda Körükçü
8c- Kayra YILDIRIM
8c- Ahmet Berat Erol
7b-Nuri Cemil KIYMAZ

Yarışma Kategorisi / Contest Category:

Teknofest İnsanlık Yararına Teknoloji  / Eğitim Kategorisi

Teknofest Technology for Humanity / Education Category