Erken Kayıt | Gökkuşağı Koleji

BİLGİ TALEP FORMU

Yukarıdaki formu doldurun bilgilendirmek için sizi arayalım.

anasinifi-gokkusagi-koleji
ilkokul-gokkusagi-koleji
ortaokul-gokkusagi-koleji
lise-gokkusagi-koleji

Cambridge Uluslararası İlkokul Checkpoint Programı

Cambridge Uluslararası Checkpoint Ortaokul Programı

Cambridge Uluslararası IGCSE Programı

Cambridge Uluslararası AS/A Levels Programı

IB Diploma Programı

Aşağıdaki formu doldurun bilgilendirmek için sizi arayalım.

BİLGİ TALEP FORMU

anasinifi-gokkusagi-koleji

ilkokul-gokkusagi-koleji

Cambridge Uluslararası İlkokul Checkpoint Programı

ortaokul-gokkusagi-koleji

Cambridge Uluslararası Checkpoint Ortaokul Programı

lise-gokkusagi-koleji

Cambridge Uluslararası IGCSE Programı

Cambridge Uluslararası AS/A Levels Programı

Eğitimde Türkiye'nin Dünyaya Açılan Penceresi: Gökkuşağı Koleji

İstanbulda Uluslararası Bakalorya eğitimi veren 4 kampüsümüz ile dünyanın seçkin okulları arasındayız.

IB Diploma Programı

Mayıs 2015’te IB Diploma Programı Dünya Okulu statüsünü kazanan ve  dünyanın seçkin okulları arasında yerini alan Gökkuşağı Koleji yüksek kalitedeki eğitim yolculuğunu emin adımlarla sürdürüyor.

Dünyanın her yerinde okullar, IB diploma programı nı  öğrencilerine sunabilmek için onay alma çabası göstererek IB Dünya Okulu olmak istemektedir. IB Schools, sıra dışı bir IB eğitimi verebilmek için yoğun ve küresel anlamda tutarlı bir süreci başarı ile tamamlamaktadır. International Baccalaureate ’den onay alma süreci, okul ve okul topluluğu için zorlayıcı, ödüllendirici ve değerli bir eğitim serüvenidir. Onay almanın faydaları, sürecin tamamlanmasından sonra da devam eder ve her okulu sürdürülebilir başarı için bir yol haritasıyla donatır.

Cambridge International School

2013-2014 öğretim yılı içerisinde Cambridge International Examinations yetkililerince yapılan hazırlık çalışmalarından; öğretim kadrosunun yeterliliği, öğretmenlerin profesyonel gelişimleri için sunulan fırsatlar, kütüphane kaynaklarının yeterliliği, laboratuvarların yeterliliği, okulun uluslararası zihniyete hazır oluşu gibi konuların denetlenmesinden sonra Cambridge International Examinations departmanı okulumuza Cambridge International School unvanını verdi ve Cambridge Assessment International Education müfredatlarını uygulamaya yetkili kıldı.

Yabancı Dil Eğitimi

Öğrencilerimiz haftada 19-22 saat arası Türkiye müfredatına göre, haftada 12-16 saat arası Cambridge müfredatına göre ders almaktadır.

Gökkuşağı Kolejinde, Fen ve Matematik dersi 1. sınıf öğrencilerine haftada 12 saat, 2. sınıf öğrencilerine 14 saat, 3. sınıftan 8. sınıfa kadar olan öğrencilere de 16 saat İngilizce olarak verilmektedir.

STEM

STEM; Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik alanlarında yoğun eğitimi ifade eder. STEM eğitimi tüm yaş gruplarındaki (okul öncesi eğitimden, doktora sonrası eğitimlere kadar) formel ve enformel eğitimleri kapsar.

STEM çalışmalarını destekleyenler, mühendislik eğitiminin diğer alanlar içine katılarak daha da yaygınlaştırılmasını, mühendislik eğitimine daha erken yaşlarda, hatta ilkokul çağında başlanması gerektiğini savunmaktadırlar.

Buna ilaveten, STEM eğitiminin sadece üstün yetenekli çocuklara değil, bütün çocuklara yönelik olmasını istemektedirler. ABD’nin 2012 yılı bütçesinde Başkan Obama, “Matematik ve Fen Bilimleri Ortaklığı” projesini genişleterek, eyaletlere STEM konusunda öğretmen yetiştirmek için ödenek ayırmıştır.

Uluslararası Bakalorya Okulu

Uluslararası Bakalorya Eğitimi, 3 ila 19 yaşları arasında akademik ve kişisel titizlik gerektiren bir programdır. Öğrencileri derslerinde, çalışmalarında ve kişisel gelişiminde başarılı olmaları için zorlar. Empati ve coşkuyla yaşam boyu öğrenmeyi teşvik eden araştırma ve keşiflere ilham vermeyi amaçlar.

NEDEN ULUSLARARASI GÖKKUŞAĞI KOLEJİ

Binicilikten Buz Patenine kadar bir çok sportif faaliyetle iç içe olursun.

Çok kültürlü bir okuldur. Öğrenciler farklı kültürlerle kaynaşma fırsatı yakalayarak yabancı dillerini gelişir ve uluslararası vizyona sahip olurlar.

Uluslararası Gökkuşağı Koleji öğrencileri dünya çapında 2048 üniversitede geçerli IB diplomasına sahip olma fırsatını elde ederler.

Gökkuşağı Koleji, Türkiye Milli Eğitim Bakanlığınca akredite edilen ilk Cambridge International School dur.

STEM Eğitimi ile Teknoloji, Mühendislik, Bilim ve Matematikte her zaman bir adım önde olursun.

Sanatsal ve Kültürel etkinliklerle Müzik, Resim ve diğer branşlarda kendini geliştirme imkanına sahip olursun.

Ulusal ve Uluslararası bir çok yarışmaya katılarak özgüven kazanır unutulmaz anılara sahip olursun.

İstanbulun merkezi lokasyonlarında, eğitim sisteminin ihtiyacı olan bütün fiziksel imkanlara sahip 4 kampüsümüzde eğitim görme şansına sahip olursun.

Velilerimizin Yorumları

bahcelievler-kampüsü