Dünya Vatandaşı Olmak

Gökkuşağı Koleji, değerlerine bağlı dünya vatandaşları yetiştirir. Millî, manevi ve evrensel değerleri yaşatmayı ve öğrencilerini bu yönde ‘’iyi insanlar’’ olarak yetiştirmeyi hedefler. Bu noktada değerler eğitimi çalışmaları ile ulusal ve uluslararası programları da önemli yere konumlandırır.

PYP (Primary Years Program) / İlk Yıllar Programı ile entegre ederek, değerlerin benimsemesi öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimine katkı sağlar. Değerler eğitimi çalışmaları yürütülürken öğrencilerin ilkeli, iletişim kuran, açık görüşlü, duyarlı, dengeli, dönüşümlü düşünen, düşünen, araştıran-sorgulayan bireyler olarak yetiştirilmesi hedeflenir.

Bilgi Talep Formu

Uluslararası eğitim, kampüslerimiz ve kayıtla ilgili tüm detaylar için formu doldurun, sizi arayalım!

Göndere bastığınızda Kişisel verilere ilişkin Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onay Metnini kabul etmiş sayılırsınız.

Bilgi Talep Formu

Screenshot 1 1 removebg preview

Dünya Vatandaşı Olmak

Empati, saygı, adalet, sorumluluk, dürüstlük, sabır, dostluk, sevgi, özdenetim, yardımseverlik, vatanseverlik vb. bireyin ve toplumun yararına olacak evrensel değerleri çocuklara kazandırarak PYP programımızın hedeflediği mutlu ve huzurlu bir dünya oluşturulur.

Değerler Eğitimi’nde öğrenciler bilgi ile donatılırken ahlaki ve toplumsal değerlerini de göz önünde bulundurmuş olurlar.

Hiçbir sonuç bulunamadı.