Bilgi Talep Formu

Uluslararası eğitim, kampüslerimiz ve fiyatla ilgili tüm detaylar için formu doldurun, sizi arayalım!

Göndere bastığınızda Kişisel verilere ilişkin Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Onay Metnini kabul etmiş sayılırsınız.

Bugün 156 kişi bilgi almak için form doldurdu.

Bilgi Talep Formu

kayit banner mobil 1

KAMPÜSLER VE KADEMELER

Gökkuşağı Koleji, çeyrek asırlık eğitim deneyimiyle 3 ilde, yüksek donanımlı 6 kampüste uluslararası standartlarda eğitim veriyor.

ANKARA ÇANKAYA KAMPÜS

İSTANBUL ATAŞEHİR KAMPÜS

İSTANBUL BAHÇELİEVLER KAMPÜS

İSTANBUL BAHÇEŞEHİR KAMPÜS

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ KAMPÜS

İZMİR ATAŞEHİR KAMPÜS

kademeler

Öğrenme tutkusuyla dolu, iletişim yetenekleri gelişmiş bir dünya vatandaşı olmanın temelleri anasınıfında atılıyor.

Sürekli gelişim içinde, başarılı bir eğitim hayatı ilkokulda başlıyor.

Yaratıcı, eleştirel, analitik ve etik düşünen, akademik hedeflerine öz disiplinle odaklanan gençler olmaya ortaokulda adım atılıyor.

Geleceğin duyarlı, sorumlu, birikimli, çok yönlü liderleri lisede uluslararası eğitimlerine ve kariyerlerine hazırlanıyor.

Her çocuk içinde ışıltısını göstermeyi bekleyen güçlü bir cevher taşır.

Çeyrek asırdır eğitime hizmet eden Gökkuşağı Koleji olarak eğitimin bireylerin, toplumların ve dünyanın değişimini derinden etkilemesinin sorumluluğuyla dünya vatandaşı yetiştirmenin ve hakiki bir gelişimin ancak eğitimle sağlanabileceği bilincini taşıyoruz.

Bu sorumluluk ve bilincin yanında her bir çocuğun ve gencin potansiyelini gerçekleştirmesinin verdiği heyecanı profesyonel organizasyonumuzun her bir parçasına yansıtıyoruz.

Abdulkadir Gayretli
Kurucu

abdulkadirgayretli
kurucu mobil

Her çocuk içinde ışıltısını göstermeyi bekleyen güçlü bir cevher taşır.

Abdulkadir GAYRETLİ
Kurucu

EĞİTİMDE ÖNE ÇIKANLAR

Gökkuşağı Koleji, yenilikçi eğitim programları ve yöntemleriyle öğrencilerine uluslararası standartlarda, yüksek nitelikli, çok yönlü eğitim sunuyor.

GÖKKUŞAĞI ÖĞRENCİSİ;

POTANSİYELİNİ KEŞFEDER
Gökkuşağı Koleji öğrencileri, öğrenciye özgü öğrenme biçimlerine göre esneyen, öğrenci merkezli, deneyimleyerek öğrenmeyi esas alan eğitim programları; yenilikçi dersler ve çok çeşitli kültür, sanat, spor faaliyetleriyle yeni ufuklarla tanışır, potansiyelini keşfeder ve onu gerçekleştirme yolunda emin adımlarla yürür.

YARATICI VE ELEŞTİREL DÜŞÜNÜR
Gökkuşağı Koleji öğrencileri, yüksek nitelikli uluslararası eğitim programları sayesinde öğrenmeye dair bir merak oluşturur, ezber bilgilerden ziyade düşünme biçimleri kazanır, öğrenmeyi öğrenir.

TEKNOLOJİYİ VERİMLİ KULLANIR
Gökkuşağı Koleji öğrencileri, gelişmiş eğitim teknolojileri ve STEM, robotik kodlama eğitimleriyle 21. yüzyılın gerektirdiği teknolojik becerileri üst düzeyde geliştirir. Teknolojiyi bilinçli ve verimli kullanır.

ULUSLARASI VİZYON KAZANIR
Gökkuşağı Koleji öğrencileri, uluslararası eğitim programları, çift yabancı dil eğitimi ve çok kültürlü eğitim ortamı sayesinde üstün dil yetenekleri, kültürel farkındalık, kültürler arası saygı ve uluslararası bir vizyon kazanır.

DUYARLIDIR İNSİYATİF ALIR
Gökkuşağı Koleji öğrencileri, öğrenci merkezli eğitimle kendi öğrenme süreçlerinin öznesi olarak inisiyatif almayı öğrenir. CAP programı ve sosyal sorumluluk projeleriyle farklı bakış açıları kazanır, toplumsal ve küresel konulara duyarlılık geliştirir.

ÇOK YÖNLÜ GELİŞİR
Gökkuşağı Koleji öğrencileri, akademik, kültürel, sanatsal, sportif ve sosyal olanaklarla bilişsel, fiziksel, kültürel ve sosyal anlamda bir bütün olarak gelişir.

ÖĞRENCİ HAYATI

Gökkuşağı Koleji, tüm kampüslerinde gelişmiş teknolojilerle donatılmış kapsamlı laboratuvarlar, kültür, sanat, spor alanları ve yenilikçi alanlarla öğrencilerine çok yönlü eğitim imkânı sağlıyor.

SAYILARLA GÖKKUŞAĞI

Gökkuşağı Koleji, deneyim, olanaklar ve başarılarla öğrencilerine nitelikli eğitim sunmak için sürekli gelişim anlayışını benimsiyor.
Okul
Farklı Milletten Öğretmen
Farklı Milletten Öğrenci
Bahçelievler Kampüsümüzdeki Velimiz Gökkuşağı Koleji'ni Anlatıyor #2