Bahçeşehir Gökkuşağı Koleji - Bahçeşehir Kolej

Bahçeşehir Kolej - Gökkuşağı Koleji öğrencileri tam donanımlı bahçeşehir koleji ile dünyada 2.045 üniversitenin tanıdığı IB Okulu diploması sahibi oluyor.

Dünya Okulu Olmak Vizyonu

1997’de kurulduğu günden itibaren, “Dünya Okulu Olmak Vizyonu” ile yola çıkan Gökkuşağı Koleji, eğitimde mükemmelliği hedeflemiş, ulusal ve uluslararası düzeyde, hem sosyal alanlarda hem de kültürel alanlarda 21. yüzyılın liderlerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla; Gökkuşağı Kolejleri, öğrencilerinin entelektüel, sosyal, duygusal ve bireysel yeteneklerinin gelişimine odaklanarak, akademik anlamda iddialı ve değerli uluslararası programlar sunmaktadır.

Öğrencilerinin hayatın her alanında gereken sorumlulukların kolaylıkla üstesinden gelebilmesi için ciddi çalışmalar yapmakta, bu sayede hayata katkı sağlayan, saygılı ve hoşgörülü bireyler olarak topluma kazanmalarını sağlamaktadır.

Dünya Okulu Olmak Vizyonu

Bahçeşehir Gökkuşağı Koleji

Öğrencilerinin hayatın her alanında gereken sorumlulukların kolaylıkla üstesinden elebilmesi için ciddi çalışmalar yapmakta, bu sayede hayata katkı sağlayan, saygılı ve hoşgörülü bireyler olarak topluma kazanmalarını sağlamaktadır.

Bahçeşehir Gökkuşağı Kademeler

Bahçeşehir Anasınıfı

– Alanında uzman ve tecrübeli eğitim kadrosu ile çeşitli branş derslerinin verildiği,

– Yetenek ve becerileri geliştirme programı ile Akıl Oyunlarının oynandığı,

– Çift dilde etkin ve yoğun Yabancı Dil Eğitimin verildiği,

Bunların yanı sıra çocukların davranış ve değerler eğitimine dikkat ederek her yaş düzeyindeki çocukların ilkokula hazırlık sürecinin başlatıldığı bir Bahçeşehir kolej Anaokul.

Bahçeşehir İlkokul

– İlkokul 1. Sınıftan itibaren düzenli Fen Laboratuvarı Dersleri,

– Etkin ve yoğun İngilizce ve İspanyolca eğitimi,

– Düşünme becerilerini geliştiren özel müfredata sahip Akıl Oyunları Dersleri,

Akıllı Tahta ve Tabletlerle desteklenen öğretim kişisel gelişim dersleri ile bireysel farkındalık yaratıyor.

Bahçeşehir Ortaokul

“Öğrenci merkezli eğitim diyoruz“ çünkü; okulumuzda öğrencilerin verimliliğini en üst düzeye çıkaran ortamlar hazırlıyor, bilgiye ulaşmayı bilen ve bilimsel düşünebilen, takım çalışmaları ile başarının yakalanabileceğine inanan öğrenciler yetiştiriyoruz.

Bahçeşehir Anadolu Lisesi

– Sınavlara hazırlanan öğrencilere birebir öğrenci koçluğu ve Etüt Programları,

– Uluslarası sınavlara ve yurt dışında üniversiteye hazırlanan öğrencilere birebir danışmanlık hizmeti,

– Uluslarası projelerde ve yarışmalarda görev alma imkanı,