Bahçelievler-Özel-Okulları-Arasında-Bir-Köklü-Çınar-

Bahçelievler Özel Okulları Arasında Bir Köklü Çınar

Bahçelievler özel okul anlamında oldukça zengin bir ilçe. Bu bölgede özel okul arayanlar için diğerleri arasında Gökkuşağı Koleji çeyrek asırlık deneyimi, gelişmiş olanakları ve uluslararası eğitim programlarıyla öne çıkıyor.

Gökkuşağı Koleji’ni Seçmeniz İçin 5 Neden;

1. 25 Senelik Deneyim

Bahçelievler kampüsü Gökkuşağı Koleji’nin ilk yerleşkesi. Bu bağlamda sürekli gelişim içerisinde geçen bir çeyrek asrı geride bırakmış bulunuyor. Kurulduğu ilk yıllardan itibaren İstanbul’un en başarılı kolejleri arasına giren Gökkuşağı Koleji, bugün ilk halinden çok daha gelişmiş eğitim yöntemlerine sahip ve bu gelişim durmaksızın devam ediyor.

2. Uluslararası Eğitim

Aynı anda hem Cambridge Okulu hem de IB Dünya Okulu olan Gökkuşağı Koleji Bahçelievler kampüsü, her kademede yüksek nitelikli uluslararası program seçeneklerine sahip. Cambridge eğitimi ve IB eğitimi sayesinde Gökkuşağı Koleji mezunları dünya çapında seçkin üniversitelere kabul alma ve uluslararası bir kariyer yapma fırsatı yakalıyor.

3. Yabancı Dil Eğitiminde Uzmanlık

Gökkuşağı Koleji, çift yabancı dil eğitimi ve yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimiyle dil becerileri geliştirmede Bahçelievler özel okulları arasında en başarılı olanlardan biri. Çift yabancı dil öğrenmek, öğrencilere entelektüel birikimi artırmanın yanında uluslararası bilinç geliştirmede ve kültürel farkındalık oluşturmada fayda sağlıyor.

4. Çok Yönlü Gelişim

Gökkuşağı Koleji, öğrencilerinin akademik başarısının yanında kültürel, sosyal ve sportif açıdan bir bütün olarak gelişmesini hedefler. CAP programı yani Creativity-Yaratıcılık, Activity-Aktivite, öğrencilerin yeteneklerini keşfedebilecekleri ve geliştirebilecekleri alanlar yaratır.

Kültür, sanat, spor, teknoloji gibi alanlarda çeşitli etkinliklerle öğrenciler bu alanlardaki yeteneklerini geliştirmenin yanında eleştirel düşünme, problem çözme, yaratıcılık, iletişim ve takım çalışması gibi becerilerini güçlendirir.

5. Gelişmiş teknolojik olanaklar

Gökkuşağı Koleji Bahçelievler kampüsünün fen, fizik, kimya, biyoloji, IT, STEM gibi her alana özgü kapsamlı laboratuvarları teknolojinin en modern olanaklarıyla donatılmıştır.

Aynı zamanda eğitimin her aşamasında teknolojik ürünler ve yazılımlar kullanılarak öğrencilerin teknoloji becerilerini geliştirmesi hedeflenir. Bahçelievler’de özel okul arayanlar için Gökkuşağı Koleji Bahçelievler kampüsünün öne çıkan özelliklerini anlattık. Daha fazlasını öğrenmek isteyenler iletişim formu doldurarak detaylı bilgi alabilir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed