Bahçelievler Gökkuşağı Koleji - Bahçelievler Kolej

İlk kampüsünü Bahçelievler de açan Gökkuşağı Koleji Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Türkiye'deki ilk Cambridge Okuludur.

Dünya Okulu Olmak Vizyonu

1997’de kurulduğu günden itibaren, ``Dünya Okulu Olmak Vizyonu`` ile yola çıkan Gökkuşağı Koleji, eğitimde mükemmelliği hedeflemiş, ulusal ve uluslararası düzeyde, hem sosyal alanlarda hem de kültürel alanlarda 21. yüzyılın liderlerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla; Gökkuşağı Kolejleri, öğrencilerinin entelektüel, sosyal, duygusal ve bireysel yeteneklerinin gelişimine odaklanarak, akademik anlamda iddialı ve değerli uluslararası programlar sunmaktadır.

Dünya Okulu Olmak Vizyonu

Bahçelievler Gökkuşağı Koleji

1997’de kurulduğu günden itibaren, “Dünya Okulu Olmak Vizyonu” ile yola çıkan Gökkuşağı Koleji, eğitimde mükemmelliği hedeflemiş, ulusal ve uluslararası düzeyde, hem sosyal alanlarda hem de kültürel alanlarda 21. yüzyılın liderlerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla; Gökkuşağı Kolejleri, öğrencilerinin entelektüel, sosyal, duygusal ve bireysel yeteneklerinin gelişimine odaklanarak, akademik anlamda iddialı ve değerli uluslararası programlar sunmaktadır.

Öğrencilerinin hayatın her alanında gereken sorumlulukların kolaylıkla üstesinden gelebilmesi için ciddi çalışmalar yapmakta, bu sayede hayata katkı sağlayan, saygılı ve hoşgörülü bireyler olarak topluma kazanmalarını sağlamaktadır.

Bahçelievler Gökkuşağı Kademeler

Bahçelievler Anasınıfı

– Alanında uzman ve tecrübeli eğitim kadrosu ile çeşitli branş derslerinin verildiği,

– Yetenek ve becerileri geliştirme programı ile Akıl Oyunlarının oynandığı,

– Çift dilde etkin ve yoğun Yabancı Dil Eğitimin verildiği,

Bunların yanı sıra çocukların davranış ve değerler eğitimine dikkat ederek her yaş düzeyindeki çocukların ilkokula hazırlık sürecinin başlatıldığı bir Anaokul – Bahçelievler Kolej

Bahçelievler İlkokul

– İlkokul 1. Sınıftan itibaren düzenli Fen Laboratuvarı Dersleri,

– Etkin ve yoğun İngilizce ve İspanyolca eğitimi,

– Düşünme becerilerini geliştiren özel müfredata sahip Akıl Oyunları Dersleri,

Akıllı Tahta ve Tabletlerle desteklenen öğretim, kişisel gelişim dersleri ile bireysel farkındalık yaratıyor.

Bahçelievler Ortaokul

“Öğrenci merkezli eğitim diyoruz“ çünkü; okulumuzda öğrencilerin verimliliğini en üst düzeye çıkaran ortamlar hazırlıyor, bilgiye ulaşmayı bilen ve bilimsel düşünebilen, takım çalışmaları ile başarının yakalanabileceğine inanan öğrenciler yetiştiriyoruz.

5. Sınıftan itibaren uygulanan Cambridge Examinations müfredatıyla haftada 18 saat yabancı dil dersi verilmektedir

Bahçelievler Anadolu Lisesi

– Sınavlara hazırlanan öğrencilere birebir öğrenci koçluğu ve Etüt Programları,

– Uluslarası sınavlara ve yurt dışında üniversiteye hazırlanan öğrencilere birebir danışmanlık hizmeti,

– Uluslarası projelerde ve yarışmalarda görev alma imkanı,

– Öğrenci meclisi çalışmaları ile katılımcı yönetimi ile sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif yönden gelişimi destekleyen kulüp çalışmaları

Geziler, etkinlikler ve daha niceleri Gökkuşağında.

Bahçelievler Yabancı Dilde Öğretim Yapan Anadolu Lisesi

– Tecrübeli öğretmen kadrosuyla içerik olarak yoğunlaştırılmış birinci yabancı dil İngilizce ve ikinci dil olarak İspanyolca öğrenimi,

– Akıllı tahta ve iPad’ler ile destekleyerek, sınavlara akademik kurul danışmanlığında hazırlık,

– Konuyu anlama ve kavrama, soruyu çözme, hız ve pratiğine göre oluşturulan seviye gruplarına özel etüt çalışmaları ile konuyu daha iyi kavrama.

Bu programda bir kısım dersler (Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji vb.) İngilizce olarak verilmektedir

Etkinliklerimiz

Bahçelievler Kolej İletişim