Ataşehir Uluslararası Gökkuşağı Koleji

Ataşehir Uluslararası Gökkuşağı Koleji  kapsamlı eğitimiyle geleceğe nitelikli insanlar yetiştiriyor. Eğitimde kaliteyi hedefleyen Gökkuşağı Koleji öğrencileri; sorgulayan, fikir üreten, fikirlerini hayata geçiren, çevreye ve global olaylara duyarlı, entelektüel birikimi olan evrensel bireyler olarak mezun olurlar. Analitik ve yaratıcı düşünmeyi hayatlarının merkezine koyarak çevresinden sıyrılırlar. Yoğunlaştırılmış İngilizce ve çift yabancı dil eğitimiyle öğrenciler yabancı dilleri yetkin kullanma becerileri kazanırlar. Bu sayede kariyer gelişimlerine öğrencilik hayatında başlayarak akademik birikimle mezun olarak evrensel insanlar olurlar.

Bünyesinde 47 farklı milletten öğrenci ve 18 farklı milletten öğretmen bulunduran Gökkuşağı Koleji uluslararası standartlarda eğitim vererek öğrencilere en yetkin üniversitelerde okuma olanağı sunuyor.

Ataşehir Uluslararası Gökkuşağı Koleji, akademik başarının yanı sıra öğrencilerin sosyal hayatlarını ve kültürel gelişimlerini de önemser. Öğrencilerin yetenekleri Gökkuşağı Koleji öğretmen kadrosu tarafından gözlemlenir. İstekleri doğrultusunda doğru aktivitelere yönlendirilen öğrenciler ruhsal ve fiziksel olarak gelişirler.

Gökkuşağı Koleji’ndeki fiziksel ve kültürel faaliyetler;

Fen ve Doğa Etkinlikleri Sanat Akademisi Beden Eğitimi Çalışmaları CAP
Yüzme Binicilik Kulüp Faaliyetleri Okul Gezileri
👉 Okumaya devam edin;  Gökkuşağı Koleji Alacaatlı Kampüsü

Ataşehir Uluslararası Gökkuşağı Koleji imkanları nelerdir?

Zengin kampüs olanakları ve öğrenci merkezli kaliteli eğitimiyle Gökkuşağı Koleji öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği her türlü olanağı sunuyor. Akademik, sosyal, kültürel

Gökkuşağı Koleji’nin sunduğu olanakları şunlardır;

• Çift yabancı dil
  • Yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi
  • LGS ve YKS sınavlarına hazırlık
  • Sanat ve spor alanları
  • Teknolojik laboratuvarlar
  • Gelişmiş kampüs olanakları
  • Kütüphane
  • CAP (Creative- Activity programme)
  • STEM
  • Robotik kodlama
  • Öğrenci odaklı eğitim

Ataşehir Uluslararası Gökkuşağı Koleji hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Öğrenmeye devam edin

pyp
GenelIB Diploma