Ümraniye Gökkuşağı Koleji

Anadolu Lisesi

Hedefleri Yüksek Olanlara

Dünya Okulu Olmak Vizyonu

1997’de kurulduğu günden itibaren, “Dünya Okulu Olmak Vizyonu” ile yola çıkan Gökkuşağı Koleji, eğitimde mükemmelliği hedeflemiş, ulusal ve uluslararası düzeyde, hem sosyal alanlarda hem de kültürel alanlarda 21. yüzyılın liderlerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla; Gökkuşağı Kolejleri, öğrencilerinin entelektüel, sosyal, duygusal ve bireysel yeteneklerinin gelişimine odaklanarak, akademik anlamda iddialı ve değerli uluslararası programlar sunmaktadır.

Öğrencilerinin hayatın her alanında gereken sorumlulukların kolaylıkla üstesinden gelebilmesi için ciddi çalışmalar yapmakta, bu sayede hayata katkı sağlayan, saygılı ve hoşgörülü bireyler olarak topluma kazanmalarını sağlamaktadır.

Dünya Okulu Olmak Vizyonu

Ümraniye Gökkuşağı Koleji

1997’de kurulduğu günden itibaren, “Dünya Okulu Olmak Vizyonu” ile yola çıkan Gökkuşağı Koleji, eğitimde mükemmelliği hedeflemiş, ulusal ve uluslararası düzeyde, hem sosyal alanlarda hem de kültürel alanlarda 21. yüzyılın liderlerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla; Gökkuşağı Kolejleri, öğrencilerinin entellektüel, sosyal, duygusal ve bireysel yeteneklerinin gelişimine odaklanarak, akademik anlamda iddialı ve değerli uluslararası programlar sunmaktadır.

Ümraniye Gökkuşağı Kademeler

Anasınıfı

– Alanında uzman ve tecrübeli eğitim kadrosu ile çeşitli branş derslerinin verildiği,

– Yetenek ve becerileri geliştirme programı ile Akıl Oyunlarının oynandığı,

– Çift dilde etkin ve yoğun Yabancı Dil Eğitimin verildiği,

Bunların yanı sıra çocukların davranış ve değerler eğitimine dikkat ederek her yaş düzeyindeki çocukların ilkokula hazırlık sürecinin başlatıldığı bir Anaokul.

İlkokul

– İlkokul 1. Sınıftan itibaren düzenli Fen Laboratuvarı Dersleri,

– Etkin ve yoğun İngilizce ve İspanyolca eğitimi,

– Düşünme becerilerini geliştiren özel müfredata sahip Akıl Oyunları Dersleri,

Akıllı Tahta ve Tabletlerle desteklenen öğretim kişisel gelişim dersleri ile bireysel farkındalık yaratıyor.

Ortaokul

“Öğrenci merkezli eğitim diyoruz“ çünkü; okulumuzda öğrencilerin verimliliğini en üst düzeye çıkaran ortamlar hazırlıyor, bilgiye ulaşmayı bilen ve bilimsel düşünebilen, takım çalışmaları ile başarının yakalanabileceğine inanan öğrenciler yetiştiriyoruz.

Anadolu Lisesi

– Sınavlara hazırlanan öğrencilere birebir öğrenci koçluğu ve Etüt Programları,

– Uluslarası sınavlara ve yurt dışında üniversiteye hazırlanan öğrencilere birebir danışmanlık hizmeti,

– Uluslarası projelerde ve yarışmalarda görev alma imkanı,

– Öğrenci meclisi çalışmaları ile katılımcı yönetimi ile sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif yönden gelişimi destekleyen kulüp çalışmaları

Geziler, etkinlikler ve daha niceleri Gökkuşağında.

Fen Lisesi

Zeka düzeyleri ile fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri, matematik ve fen bilimleri alanında yüksek öğrenime hazırlamayı,

Matematik ve fen bilimleri alanında gereksinim duyulan üstün nitelikli bilim adamlarının yetiştirilmesine kaynaklık etmeyi,

Öğrencilerin araştırmayı, yöneltmeyi bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile yeni buluşlara ilgi duyanların çalışacakları ortamı ve koşulları hazırlamayı,

Yeni teknolojileri kullanabilen, yeni bilgiler üretebilen ve projeler hazırlayabilen bireyler yetiştirmeyi,

Öğrencilerin bilimsel araştırma yapmalarına bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izlemelerine yardımcı olacak şekilde yabancı dilde iyi yetişmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

Etkinliklerimiz

Ümraniye Gökkuşağı İletişim