Uluslararası Platformlar

JStor

Dünyanın en büyük online jurnallerini içeren JSTOR’un Secondary Schools koleksiyonudur. Koleksiyonla öğrencilerimizin dinamik bir platform üzerinde çok geniş alanlardaki bilimsel içerikleri kullanmalarını, keşfetmelerini ve üretkenliklerini artırmalarını sağlayarak; araştıran, keşfeden ve bilimsel düşünen öğrenciler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. JSTOR’un 50 farklı bilimsel alandaki arşivleri, 150 ülkede 7000’den fazla kuruluş ve Türkiye’de 85 üniversite tarafından kullanılıyor.

Your Learning Place

100.000’den fazla içeriğe sahip olan The Project Umbrella, tüm dünyada 25’ten fazla ülkede başarıyla kullanılmaktadır. Birçok farklı metodolojik yaklaşıma tam uyum sağlayan platformun sunduğu hizmetler sayesinde öğretmenlerimiz, öğrencilere ödev verip sonuçlarını hızlı bir şekilde görebilmektedir.

Your Learning Place

yTeach

Dijital dünyayla etkileşim içindeki Gökkuşağı Koleji olarak, yüksek kalitede öğretim ve öğrenim kaynakları sunan yTeach dijital platformunu İngilizce, İspanyolca dillerinde uluslararası Fen Bilimleri ve Matematik müfredatlarında öğrencilerimize sunuyoruz. yTeach, Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika kıtasında hizmet veren, dünya lideri eğitim yazılımcısı, öğrenme teknolojisi ve içerik geliştiricisidir.

Edexcel

Edexcel, Birleşik Krallık merkezli; eğitimde, uluslararası müfredat programları sunan ve tüm dünyada her yıl 1,5 milyon mezuniyeti belgelendiren bir onay kuruluşudur. Eğitimin mükemmelleştirilmesi konusunda tüm paydaşlara iş birliği içerisinde destek sağlar. 100’den fazla ülkede her yıl 2 milyonun üzerinde insan, EDEXCEL öğrenme programlarının kalitesine güvenerek eğitim görüyor. Gökkuşağı Koleji olarak 2012 yılından itibaren uluslararası okullar için dizayn edilmiş Edexcel International Primary Curriculum programını; İngilizce, Matematik ve Fen Bilgisi disiplinlerinde uygulamaya yetkiliyiz.

Edexcel

AP

Gökkuşağı Koleji, dünyanın pek çok ülkesinde üniversiteler tarafından kabul gören, burs olanağı sağlayabilen College Board’un AP (AdvancedPlacement) uluslararası diploma programının onaylı sınav merkezi.

Follett Library

Dünyanın kütüphanesi… Amerikan devi, kütüphane eğitim materyalleri sağlayıcısı Titlewave-Follett Library Resources’la yaptığımız anlaşmayla öğrencilerimizin her an ulaşabilecekleri, engin bir e-kütüphane oluşturduk.

Follett Library

New Scientist

Yaklaşık 1 milyon okuyucuya ve 3 milyon online kullanıcıya sahip dünyanın 1 numaralı bilim ve teknoloji haberlerini içeren NewScientist, online magazin ile öğrencilerimizi bilimsel haberler ve makaleler içinde sıra dışı bir serüvene sürüklüyoruz.

Raz-Plus

Raz-Plus, kişiselleştirilmiş dijital bir okuma platformu. Kitap kurtlarının dijital hikâye kitaplığı.

Raz-Plus

The Association For Science Education

ASE (The Association for Science Education) Excellence in Teaching and Learning Science… Britanya’nın en büyük bilim eğitimi birliği üyesiyiz.