Uluslararası Platformlar

Uluslararası Kaynaklar ve Platformlar

Education City

Eğitimin en eğlenceli hali… Dünyada 15.000 okulda uygulanan ve İlköğretim müfredatını hedef alan ödüllü dijital platformu öğrencilerimizin hizmetinde. EducationCity, öğrenci ve öğretmenlerimize, sınıfta ve evde, renkli, animasyonlu interaktif e-öğrenme kaynağı sağlıyor. Öğrenmeyi hayata geçiren EducationCity, öğrencilerimizin Fen, Matematik, İngilizce, İspanyolca ve Almanca alanlarındaki başarısını artırıyor.

Assocation for Science Education

Britanya’nın en büyük bilim eğitimi birliği üyesiyiz.

Britannica School Edition

Dünyanın en tanınmış eğitim yayıncısı Britannica ile işbirliğine giderek, 21. yüzyılın benzersiz dijital kaynakları ve veri tabanları Britannica Online School Edition, Image Quest, Britannica ve Britannica Smartmath’i öğrenci ve öğretmenlerimizin erişimine sunuyoruz.

yTeach

Dijital dünya ile etkileşim Gökkuşağı Koleji olarak, yüksek kalitede öğretim ve öğrenim kaynakları sunan yTeach dijital platformu İngilizce, İspanyolca dillerinde uluslararası Fen Bilimleri ve Matematik müfredatlarında öğrencilerimize sunuyoruz. yTeach, Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika kıtasında hizmet veren, dünya lideri eğitim yazılımcısı, e-öğrenme teknolojisi ve içerik geliştiricisidir.

AP

Edexcel

Edexcel, Birleşik Krallık merkezli; eğitimde, uluslararası müfredat programları sunan ve tüm dünyada her yıl 1,5 milyon mezuniyeti belgelendiren bir onay kuruluşudur. Eğitimin mükemmelleştirilmesi konusunda tüm paydaşlara işbirliği içerisinde destek sağlar. 100 den fazla ülkede her yıl 2 milyonun üzerinde insan, EDEXCEL öğrenme programlarının kalitesine güvenerek eğitim görüyor. Gökkuşağı Koleji olarak 2012 yılından itibaren uluslararası okullar için dizayn edilmiş Edexcel International Primary Curriculum programını; İngilizce, Matematik ve Fen Bilgisi disiplinlerinde uyguluyoruz.

Follett Library

Dünyanın Kütüphanesi.. Amerikan devi, kütüphane eğitim materyalleri sağlayıcısı Titlewave-Follett Library Resources ile yaptığımız anlaşma ile öğrencilerimizin her an ulaşabilecekleri, zengin bir e-kütüphane oluşturduk.

Your Learning Place

100.000’den fazla içeriğe sahip olan The Project Umbrella ; tüm dünyada 25’den fazla ülkede başarıyla kullanılmaktadır. Birçok farklı metodolojik yaklaşıma tam uyum sağlayan platformun sunduğu hizmetler sayesinde öğretmenlerimiz, öğrencilere ödev verip sonuçlarını hızlı bir şekilde görebilmektedir.

Stor

Dünyanın en büyük online jurnallerini içeren JSTOR’un Secondary Schools koleksiyonunu genç yaşta alim olmak isteyen öğrencilerimizin kullanımına açtık. Koleksiyonla öğrencilerimizin dinamik bir platform üzerinde çok geniş alanlardaki bilimsel içerikleri kullanmalarını, keşfetmelerini ve üretkenliklerini artırmalarını sağlayarak; araştıran, keşfeden ve bilimsel düşünen öğrenciler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. JSTOR’un 50 farklı bilimsel alandaki arşivleri, 150 ülkede 7000’den fazla kuruluş ve Türkiye’de 85 üniversite tarafından kullanılıyor.

New Scientist

Yaklaşık 1 milyon okuyucuya ve 3 milyon online kullanıcıya sahip dünyanın 1 numaralı bilim ve teknoloji haberlerini içeren NewScientist online magazin ile öğrencilerimizi bilimsel haberler ve makaleler içinde sıra dışı bir serüvene sürüklüyoruz.

Its Learning

its learning öğrenme platformu, öğretme ve öğrenmeyi geliştirmek amacıyla tasarlanmıştır. Eğitmenler, öğrenciler ve bazen de ebeveynler tarafından kullanılan bir yazılım uygulaması olarak eğitimle ilgili herkese, sınıf içinde ve dışında toplu öğrenme için ihtiyaç duyduğu bilgileri, dijital araçları ve kaynakları sunuyor.

The Association For Science Education

ASE The Assocation for Science Education Exellence in Teaching an Learning Science… Britanya’nın en büyük bilim eğitimi birliği üyesiyiz.

My On Reader

MyOn Your Digital Personalized Reading Programme… 4000 hikayeyle, kitap kurtlarının dijital hikaye kitaplığı