Sınıf ve Laboratuvarlar

Uluslararası eğitimde dünya standartlarını yakalayabilmek için eğitimimizi ve fiziksel imkanlarımızı her geçen gün geliştiyoruz. Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi olarak 20 yılı aşkın eğitim tecrübemizi teknolojik yeniliklerle birleştirerek öğrencilerimizi yarına hazırlıyoruz.

resim-atolyesi

Resim Atölyesi

Sanat etkinlikleriyle, temelde üretkenliği, küçük kas gelişimini ve estetik duyarlılığı geliştirmeyi hedefliyoruz.

stem-laboratuvari

STEM Laboratuvarı

STEM: Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik

spor-salonu

Spor Salonu

Kapalı ve açık spor salonumuz ve spor kulüplerimizle öğrencilerimizin bedensel gelişimine önem veriyoruz.

flexi-sinif

Flexible Derslik

Flexi akıllı sınıflarla öğrencilerimiz verimli derslerin keyfini çıkartıyor.

kutuphane

Kütüphane

E-kütüphane sistemiyle öğrencilerimiz kitap seçerken, kitabın konusu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirler.

fen-laboratuvari

Fen Laboratuvarı

Biyoloji, Fizik ve Fen Laboratuvarları ile öğrencilerimiz teorik bilgiyi deneyimleyerek kalıcı hale getiriyor.

sinema-salonu

Sinema Salonu

Yabancı dil aktiviteleri ve eğlenceli dersler için 3 Boyutlu sinema salonu.

bilgisayar-laboratuvari

Bilgisayar Laboratuvarı

Uluslararası ve ulusal bilgisayar olimpiyatlarında 25 uluslararası, 44 ulusal madalya.

muzik-atolyesi

Müzik Atölyesi

Müziği seven çocuk, insanı sever, toplumu sever, yaşamı sever, eşsiz bir ruh gücü ve zenginliği kazanır.