Sınıf ve Laboratuvarlar

Uluslararsı eğitimde dünya standartlarını yakayabilmek için eğitimimizi ve fiziksel imkanlarımızı her geçen gün geliştiyoruz. Türkiyenin dünyaya açılan penceresi olarak 20 yılı aşkın eğitim tecrubemizi teknolojik yeniliklerle birleştirerek öğrencilerimizi yarına hazırlıyoruz.

Resim Atölyesi

Sanat etkinlikleriyle, temelde üretkenliği, küçük kas gelişimini ve estetik duyarlılığı geliştirmeyi hedefliyoruz.

STEM Laboratuvarı

STEM: Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik

Spor Salonu

Kapalı ve açık spor salonumuz ve spor klüplerimizle öğrencilerimizin bedensel gelişimine önem veriyoruz.

Flexible Sınıflar

Flexi akıllı sınıflarla öğrencilerimiz verimli derslerin keyfini çıkartıyor.

Kütüphane

E-kütüphane istemiyle öğrencilerimiz kitap seçerken, kitabın konusu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirler.

Fen Laboratuvarı

Biyoloji, fizik ve fen laboratuvarlarıyla öğrencilerimiz teorik bilgiyi deneyimliyerek kalıcı hale getiriyor.

Sinema Salonu

Yabancı dil aktiviteleri ve eğlenceli dersler için 3 Boyutlu sinema salonu.

Bilgisayar Laboratuvarı

Uluslararsı ve ulusal bilgisayar olimpiyatlarında 25 uluslararsı 44 ulusal madalya.

Müzik Atölyesi

Müziği seven çocuk, insanı sever, toplumu sever, yaşamı sever, eşsiz bir ruh gücü ve zenginliği kazanır.