Özel Ortaokul

Uluslararası eğitim programları, kampüslerimiz ve ücretlerle ilgili detaylı bilgi almak için formu doldurun, sizi arayalım!

Özel Ortaokul Gökkuşağı Koleji

Çok Yönlü,  Başarılı,  Çağdaş

Çok Yönlü

Başarılı

Çağdaş

Sanat Akademisi

Gökkuşağı Koleji’nde müzikten dansa, sinemadan edebiyata farklı sanat dallarında, ilham veren modern sınıflar ve atölyeler vardır. Öğrenciler bu alanlarda, uzman öğretmenler eşliğinde sanatsal gelişimlerini tamamlayan kapsamlı faaliyetlerde bulunurlar.

Sosyal Sorumluluk

Gökkuşağı Koleji’nde öğrencilerin toplumsal ve küresel sorunlara duyarlılık geliştirmesi ve inisiyatif alma öz güvenine sahip olması için zenginleştirilmiş ders içeriklerinin yanında EKO Okul projeleri, sosyal sorumluluk bağlamında kulüpler gibi çalışmalar yürütülür.

Spor Akademisi

Sportif gelişimin bilincinde olarak yüzme, basketbol, voleybol, futbol, buz pateni, binicilik, masa tenisi, jimnastik, kürek gibi dallarda kapsamlı spor aktiviteleri gerçekleştirilir. Öğrenciler motor becerilerini gelişip kondisyon kazanırken teknik açıdan sporda uzmanlaşırlar.

LGS Hazırlık

Gökkuşağı Koleji’nde LGS hazırlık çalışmaları ortaokulun ilk yılından itibaren başlar. Soru çözüm saatleri, etüt saatleri, deneme sınavları gibi akademik hazırlıkların yanında kariyer hedefi belirleme, zaman yönetimi, motivasyon çalışmaları, ebeveyn mentörlüğü gibi rehberlik faaliyetleri eş zamanlı olarak ve bire bir ilgiyle sürdürülür.

Çift Yabancı Dil Eğitimi

Gökkuşağı Koleji, Cambridge Assessment International Education standartlarında çift yabancı dil eğitimi verir. Yoğunlaştırılmış çift yabancı dil eğitiminin yanında öğrenciler fen ve matematik derslerini hem Türkçe hem İngilizce alır.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Gökkuşağı Koleji’nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimi öğrenciyi analiz ederek onun bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi için çalışmalar yapar. Öğrencilerin problemlerine yönelik çözüm üretmenin yanında sorunları önleyici ve gelişimi destekleyici çalışmalar eş zamanlı yürütülür.

IB Diploma Programı

Gökkuşağı Koleji, dünyanın seçkin okullarının uyguladığı ve saygın üniversitelerinin tanıdığı IB eğitim programını uygular. IB programı, daha yaşanabilir bir dünya için değişime öncülük edecek duyarlı, birikimli, lider ruhlu gençler yetiştirmeyi amaçlar.

Cambridge Eğitimi

Gökkuşağı Koleji, 160’tan fazla ülkede 10.000’i aşkın okul tarafından uygulanan ve dünya çapında 1400’den fazla üniversitenin tanıdığı uluslararası Cambridge müfredatını uygular. Cambridge müfredatı, öğrenciyi üniversiteye ve kariyerine en donanımlı şekilde hazırlamayı hedefler.

STEM ve Robotik Kodlama

Gökkuşağı Koleji, teknolojinin en gelişmiş olanaklarıyla donatılmış kapsamlı laboratuvarlarında öğrencilerine STEM ve robotik kodlama eğitimi verir. Öğrenciler bu eğitimle fen, teknoloji, mühendislik ve matematik derslerinin her alanında sistemli bir şekilde gelişir.

CAP Yenilikçi Program

Gökkuşağı Koleji, CAP yani Creativity-Yaratıcılık, Activity-Aktivite programıyla öğrencilerinin bilişsel, fiziksel, duygusal ve sosyal olarak bütünlüklü gelişimini hedefler. Öğrenciler spordan sanata, dilden bilime 43 branşta yeteneklerini geliştirir, sosyal sorumluluk projeleri üretir ve uygular.

Uluslararası standartlarda eğitimi keşfet

KAMPÜSLER

Gökkuşağı Koleji, çeyrek asırlık eğitim deneyimiyle 5 ilde, yüksek donanımlı 8 kampüste uluslararası standartlarda eğitim veriyor.

ANKARA ÇANKAYA KAMPÜSÜ

ANTALYA MURATPAŞA KAMPÜSÜ