Kurucu Mesajı

abdulkadir-gayretli

Kurucu Mesajı

20 yıla yakın süredir eğitimde ülkemize hizmet eden Gökkuşağı Koleji, kendisine emanet edilen çocukları ve gençleri yetiştirme sorumluluğunu en iyi şekilde taşımaktadır. Her daim hedefimiz, yurduna ve tüm insanlığa yararlı olacak, inovatif ve çok dilli lider dünya vatandaşları yetiştirmektir.

Çocuklarımızın, öncelikle kendilerini tanımalarını, kendi güçlü yanlarını ve gelişime açık alanlarını keşfetmelerini; kendi değerlerine sahip çıkarken farklı değer ve bakış açılarına saygılı bireyler olmalarını istiyoruz.

Öğrencilerine sevgiyle ve mesleğine aşkla yaklaşan öğretmenlerimiz, öğrenciye özel farklılaştırılmış eğitim çözümleri sunmanın peşindedir. Öğrencilerin bireysel, sosyal, duygusal ve entellektüel becerilerinin keşfedilmesinin ve geliştirilmesinin son derece önemli olduğuna inanıyoruz.

Matematik, Fen Bilimleri, ICT, Sosyal Bilimler alanlarında, olimpiyatlarda, sanatsal ve sportif yarışmalardaki başarılarımız; uluslararası standartlardaki yabancı dil düzeyimiz; toplum hizmeti ve sosyal sorumluluk projelerimiz; zengin kütüphane ve e-kaynaklar, bilim, mühendislik, bilişim ve teknoloji laboratuvarları, profesyonel gelişimleri için pek çok olanak sunduğumuz türk ve yabancı öğretmen ve akademik kadromuz ile seçkin dünya okulları arasında yer aldığımıza inanıyor ve çabalarımızı sürdürüyoruz.

Gökkuşağı Koleji öğretmen ve öğrencilerine başarılar diliyorum.

Kurucu
Abdulkadir Gayretli