Gökkuşağı Ümraniye

Ümraniye Şubesi

1997’de kurulduğu günden itibaren, “Eğitimde Türkiye’nin Dünyaya Açılan Penceresi Olmak” vizyonu ile yola çıkan Gökkuşağı Koleji, eğitimde mükemmelliği hedeflemiş, ulusal ve uluslararası düzeyde, hem sosyal alanlarda hem de kültürel alanlarda 21. yüzyılın liderlerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaçla; Gökkuşağı Kolejleri, öğrencilerinin entellektüel, sosyal, duygusal ve bireysel yeteneklerinin gelişimine odaklanarak, akademik anlamda iddialı ve değerli uluslararası programlar sunmaktadır.

Öğrencilerinin hayatın her alanında gereken sorumlulukların kolaylıkla üstesinden elebilmesi için ciddi çalışmalar yapmakta, bu sayede hayata katkı sağlayan, saygılı ve hoşgörülü bireyler olarak topluma kazanmalarını sağlamaktadır.

Okulumuzdan Öne Çıkanlar

• Binicilik Alanı

• Gökkuşağı Koleji

Özel Ümraniye Okulları

Alanında uzman ve tecrübeli eğitim kadrosu ile çeşitli branş derslerinin verildiği, yetenek ve becerileri geliştirme programı ile akıl oyunlarının oynandığı, bunun yanı sıra çift dilde etkin ve yoğun yabancı dil eğitimi verilerek çocuğun davranış ve değerler eğitimini yaşatarak her yaş düzeyinde çocukların ilkokula hazırlık sürecini başlatıyoruz.

İlokul 1.Sınıftan itibaren düzenli olarak yapılan fen laboratuvarı dersleri etkin ve yoğun ingilizce öğretimi ve çok iyi derecede ispanyolca dersleri ile pekişiyor. Akıl oyunları dersleri ile düşünme becerilerini geliştiren özel müfredata sahip akıllı tahta ve tabletlerle desteklenen öğretim kişisel gelişim dersleri ile bireysel farkındalık yaratıyor.

Tecrübeli öğretmen kadrosuyla içerik olarak yoğunlaştırılmış birinci yabancı dil ingilizce ve ikinci dil olarak ispanyolca öğretimini Akıllı tahta ve İ-Pad'lerle destekliyerek sınavlara akademik kurul danışmanlığında hazırlanmalarında yardımcı oluyoruz. Konuyu anlama ve kavrama, soruyu çözme, hız ve pratiğine göre oluşturulan seviye gruplarına özel etüd çalışmaları ile konuyu daha iyi kavrıyorlar.

Sınavlara hazırlanan öğrencilere birebir öğrenci koçluğu yaparak uluslarası sınavlara ve yurt dışında üniversiteye hazırlanan öğrencilere birebir danışmanlık hizmeti vererek uluslarası projelerde ve yarışmalarda görev alma imkanı sağlıyoruz. Öğrenci meclisi çalışmaları ile katılımcı yönetimi ile sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif yönden gelişimi destekleyen kulüp çalışmaları, geziler, etkinlikler ve daha niceleri..

Okullarımızda verdiğimiz "Dünyanın Eğitimi" ile başarı odaklı, ileri görüşlü, öz güveni yüksek, çağdaş, barışcıl, çevre bilinci oluşmuş, sevgili ve saygılı, akılcı, adaletli, etik değerlere sahip, sosyal yaşama uyumlu, kısacası insanlığa son derece faydalı insanlar yetiştiriyoruz.

IB Diploma Programı

Okulumuz Hakkında Bilgi Almak İster Misiniz?