Eğitim Modelimiz

EĞİTİM MODELİMİZ

Gökkuşağı Eğitim Kurumları olarak; Eğitim Modelimiz, araştıran, sorgulayan, bilgili, düşünen, iletişim kuran, ilkeli, açık görüşlü, duyarlı, riski göze alan, dengeli, dönüşümlü düşünen ve tüm bunlara sahip uluslararası bilinçli dünya ferdi yetiştirebilmeyi hedefleyen “YAŞAYAN OKUL” modelidir.

EĞİTİM FELSEFEMİZ

Özel Gökkuşağı Eğitim Kurumlarında; eğitim alan öğrencilerimizi geleceğe yönelik hedeflerine ulaşmalarında kaliteli eğitim hizmetlerimizden tam olarak yararlanmalarını sağlamak temel görevimizdir. Toplam Kalite Yönetimi; kurumumuzda çalışan her bir görevlinin sorumluluğundadır. Bu sorumluluğun kurumumuzda yeniliğin ve gelişmenin teşvik edildiği, kurum çalışanlarımızdan kendini geliştirme ve yenileme imkanlarının sağlandığı, destek verildiği, teşvik edildiği bir ortam içinde yerine getirmeleri sağlanır. Eğitim alanında; kalitenin sürekli iyileştirilmesi hepimizin takip ettiği olmazsa olmazlarımızdandır. Çünkü Vizyonumuz: “Eğitimde, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi ve Türkiye’yi dünyaya açan pencere olmak”tır.

Bunun için ana felsefemiz planlı ve sürekli gelişimdir. Olası problemler, problem çözme ekipleri tarafından takip edilerek karşılıklı değerlendirmeler yapılarak çözüme kavuşturulur.

Gökkuşağı Eğitim Kurumları gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip eder, eğitimin her ortamında Milli Eğitim ve Eğitim hizmetleri veren kurum ve kuruluşlarla sürekli bir iletişim içindedir. Hizmetlerimizin kalitesinin uygunluğu Gökkuşağı Eğitim Kurumlarının güvencesi altındadır.