Çift Dilliyim Çok Dilliyim

Dil Eğitimi5 yaşından itibaren yoğunlaştırılmış yabancı dil dersleriyle çift dilli eğitim.

İlkokul ve ortaokulda, yüksek standartlarda İngilizce dil eğitimi sunan okulumuz, Fen ve Matematik derslerini Türkçe sunmanın yanında Cambridge International Examinations programı gerekliliklerine göre İngilizce olarak da sunuyor. Öğrenciler, Fen ve Matematik derslerini ilkokuldan başlayarak İngilizce olarak alıyorlar .

Lisede Türkçe, dil ve anlatım, Türk edebiyatı ve Türkçe kültür dersleri dışındaki dersler birinci yabancı dille okutuluyor… Öğrenciler, lisede pek çok bilim derslerini de İngilizce olarak öğrenebilecek seviyeye ulaşıyorlar. Öğrenciler, lisede alınan bu uluslararası eğitimle uluslararası üniversitelere geçiş yapıyorlar. Öğrenciler, 10.sınıf sonunda Cambridge IGCSE ve 12.sınıf sonunda Cambridge A-Level sınavlarına giriyorlar.

Öğrencilerimiz Çift Dilli Eğitimi Anlatıyor:

• Öğretmenim standartlarımı Cambridge International Examinations’dan aldığımı söylüyor,

• Her an her yerde mobil öğrenmeye devam ederim,

• İyi İngilizcem, yeterli İspanyolcam var,

• Matematik problemleri, fen etkinlikleri ve deneyleri ile de İngilizce öğreniyorum.

• Çoğumuz 5. veya 6.sınıfta Cambridge PET seviyesine ulaşıyoruz.

• Zeynep öğretmenim de derse geliyor, Miss Julia da.

• E-kütüphaneden kendi seçtiğim bir sürü İngilizce hikaye kitabı okudum.

• Miss Julia, okuma-yazma-dinleme-konuşma becerilerinin hepsine önem veriyor.

• İngilizce-İspanyolca şarkılar öğreniyorum.

• Öğretmenim derse hep hazırlıklı gelir; oyunlar, kesme-yapıştırma aktiviteleri, birleştirme, videolar, belgeseller, bulmacalar getiriyor.