Başarılarımız

Bilişim Olimpiyatları

Ulusal ve Uluslararası Bilgisayar Olimpiyatlarında Başarılar Elde Ederek Bilişime Yön Verecek Bilişimciler Yetiştirmek.

Matematik Olimpiyatları

Ulusal ve Uluslararası Matematik Olimpiyatlarında Başarılar Elde Ederek Bilime Yön Verecek Matematikçiler Yetiştirmek.

İngilizce Olimpiyatları

Cambridge Assessment English Uluslararası Yabancı Dil Sınavları Her Yıl 200’ün Üzerinde Başarı Sertifikası.

Spor Olimpiyatları

Ulusal ve Uluslararası Spor Başarıları Elde Ederek Zinde, Özgüveni Yüksek Sporcular Yetiştiriyoruz.

Model United Nations (MUN) Başarılarımız

Model United Nations (MUN): Uluslararası kimliğimiz katıldığımız aktivitelere de yansıyor! Yerli ve yabancı lise ve üniversiteler tarafından düzenlenen MUN, Birleşmiş Milletler’in öğrenciler için İngilizce tasarlanmış bir simülasyonudur. MUN ile öğrencilerimiz İngilizce konuşma ve liderlik becerlerini geliştiriyor, ve küresel konuları tartışıyor.  Gökkuşağı Koleji öğrencileri, birçok Özel Mansiyon, Gelecek Vaadeden Delege, En İyi Delege, Sıra dışı Delege, Yüksek Takdir Ödüllerini ve En İyi Okul Kupası’nı kazanmıştır.

Ulusal ve Uluslararası Matematik Olimpiyatlarında 280 Madalya!
200+
Cambridge Assessment English Uluslararası Yabancı Dil Sınavları Her Yıl 200’ün Üzerinde Başarı Sertifikası!
Bilgisayar Olimpiyatlarında 25 Uluslararası, 39 Ulusal Madalya!